Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jaśmina _
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 2:21 pm Temat postu: |
|
|
dziękuje , także nie sądze aby to bylo możliwe lecz nigdy nic nie wiadomo. Poza tym to bylo na pograniczu dni plodnych/nieplodnych . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 2:29 pm Temat postu: |
|
|
No co do higienicznosci tego czynu wole sie nie wypowiadac.
Ale tak jak Costa uwazam ze ciazy z tego nie bedzie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magi
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 12:02 pm Temat postu: |
|
|
A jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, gdy nie było wytrysku, ale plemniki z kropelkowania mogły dostać się do pochwy?
Dodano po 49 minutach:
Już gdzieś na tym forum wyczytałam,że lekarz nie wyklucza takiej możliwości-można zajść w ciążę przez peeting. Wystarczy, żeby plemniki dostały się do pochwy lub w jej okolice. Tam w sprzyjających warunkach mogą przeżyć nawet tydzień...
Może panikuję, ale okres mi się spóźnia. Powinnam go dziś dostać i nic. Uprawiałam peeting, możliwe że jakieś plemniki (może z kropelkowania, bo wytrysku nie było) dostały się do pochwy, dostałam okres ale był skąpy, a teraz następny mi się spóźnia. Miałam wszystkie tzw. subektywne objawy ciąży. Zrobiłam betę-negatywna. Ale może za wcześnie ją zrobiłam? (19 dni po stosunku). Jeśli to nie ciąża, to co?
Wiem, że mogę sobie wmawiać... Założyłam nawet wątek o ciąży urojonej. Ale jednak ryzyko, że naprawdę jestem w ciąży istnieje, prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 12:18 pm Temat postu: |
|
|
magi jakie ryzyko??
beta jest negatywna, wytrysku nie bylo , a nawet stosunku nie bylo to jak chcesz byc w ciazy??
owszem przed samym wytryskiem moze sie pojawic tzw. kropelkowanie ale nie wszyscy faceci to maja to po pierwsze a po drugie tam jest znikoma ilosc plemnikow ktore moga zaplodnic, musialabys miec do tego jeszcze plodne dni.... to kropelkowanie wystepuje na kilka sekund przed wytryskiem - wytrysku juz nie idzie powstrzymac wiec jak piszesz ze go nie bylo to kropelkowania tez nie bylo jak do wytrysku bylo daleko to nie ma sie co martwic a okres sie spoznia przez stres....
uwiez w koncu w to ze w ciazy nie jestes |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magi
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 12:34 pm Temat postu: |
|
|
Sorry, wiem, że to głupio wygląda, że piszę jak jakaś wariatka, ale naprawdę bardzo boję się ciąży... Mieszkam sama, utrzymuję się sama, 2 miesiące temu straciłam pracę i nie mogłam znaleźć nowej, a chłopak okazał się nieodpowiedzialnym kobieciarzem i kręcił z kilkoma laskami na raz! Nie mam się kogo zapytać, co się ze mną dzieje, a do ginekologa boję się iść. Z resztą co ja mu powiem? Że zaszłam w ciążę od palca? A jednak po przeczytaniu forum, różych opinii wiem, że ryzykowałam.
Chciałam się tylko zabawić, rozluźnić, a potem nas trochę poniosło. Bardzo tego żałuję. To są dopiero pierwsze moje kontakty seksualne, pewnie dlatego tak panikuję.
Osobiście nie słyszałam, żeby ktoś w ten sposób "wpadł", ale właściwie to by się tym chwalił? Jest ryzyko zajścia w ciążę przez peeting, jest małe, ale istnieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 12:52 pm Temat postu: |
|
|
no ok ryzyko moze jest ale to na parwde minimalne... mniejsza o to, robilas bete wiec to powinno cie uspokoic 19 dni po stosunku to juz by wykazala ciaze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sober
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 2:27 am Temat postu: Sperma na palcach - obawy? |
|
|
Witam! W trakcie gry wstępnej nie miałem oragzmu ale na członku pojawiło się trochę spermy którą zebrałem palcami. Palce starannie wytarłem w ręcznik. Po około 10 min włożyłem je do "przedsionka" pochwy mojej dziewczyny (głębokość ok. 4cm). Czy mamy powody do obaw?
przyłączyłam do tematu podwieszonego. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 12:38 pm Temat postu: |
|
|
sober nie sadze, jesli dobrze palce wytarles to nie ma o czym mowic, po drugie plemniki w nieprzyjaznym srodowisku zyja tylko kilka minut. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sober
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 7:16 pm Temat postu: |
|
|
No wytarłem do sucha. Potem jeszcze oblizałem palce by pozbyć się ich nieprzyjemnego zapachu.
Martwię się tylko z powodu ze na te dni wypadają jej dni płodne... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Nie no ciazy z tego nie bedzie, ale musze powiedziec ze i tak bylo to bezmyslne skoro wiedziales ze masz dni plodne. Aby dziewczyna zaszla w ciaze musi byc albo wytrysk w srodku, albo na palcach musialaby zostac wprowadzona sperma w sporej ilosci. Jesli palce wytarles, nie bylo na nich spermy, a cala sytuacja miala pare minut po wytrysku to mowy o ciazy nie ma. Na przyszlosc jednak radze pomyslec przed takimi zabawami, bo potem jest niepotrzebny stres. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|