Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy seks boli

Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zanne

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 24, 2007 4:59 pm    Temat postu: Czy seks boli Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie do kobiet, czy każdy stosunek boli i czy po seksie boli Was zawsze brzuch.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Mar 24, 2007 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie nawet "moj pierwszy raz" nie bolal... a co dopiero po stosunku Smile nigdy mnie nie boli brzuch ani w czasie sexu tez nie Smile
Powrót do góry
olcia

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 2:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie moj 1. raz nie bolal ;d i nie kazdy stosunek jest przyjemny dla kobiety i trzeba sie z tym liczyc.jesli sie za ostro kocha to potem moze troszke brzuszek bolec w jednym miejscu ale nie zawsze tak musi byc nie kazda kobieta to musi odczuwa
Powrót do góry
Pinia

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moze sie nie znam, ale seks nie powinien bolec! Moze penetracja jest zbyt głęboka, przy kazdej pozycji masz takie objawy? jak szybko mijaja?

jezeli masz takie objawy to moze masz jakas infekje, nadzerke albo cos?!
Radze udac sie do ginekloga.
Powrót do góry
zanne

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie zazwyczaj lekko mnie boli brzuch po seksie Nie wiem czemu moze przez duzego czlonka Generalnie to przyjemnosc ale boli czasami zwlaszcza jak sobie na wiecej pozwalamy Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie nigdy nie bolii...wrecz przeciwnie..czuje sie lekka jak piorko Wink no moze poza 1wszym rAZEM ale to juz wymazałam z pamieci Smile

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... no to jak na wiecej sobie pozwalacie ( pewnie mocne i glebokie ruchy ) a partner jest "bogato" obdazony to pewnie czasami "trafi" w szyjke macicy - to pwoduje czasem nieprzyjemny bol w trakcie stosunku albo po... moze o to chodzi Smile mnie osobiscie kilka razy to spotkalo ale nie bylo to niedowytrzymania ale wrecz nawet troszke przyjemne Smile
Powrót do góry
olcia

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiec wlasnie ten bol moze byc czasem przyjemny ale nie kazda kobieta to lubi...ja naprzyklad nie lubie jak mnie cos boli ale akurat ten bol jest przyjemny :) ja mysle ze to od tego ze sobie zaszalejecie czasem...
Powrót do góry
karotka

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Reakcja organizmu po stosunku jest inna u kazdej kobiety. Jedna cos boli a inna nie. Jednym razem moze byc tak jak piszesz a innym zupełnie inaczej. Twoje cialo reaguje indywidualnie na kazdy bodziec w kazdej sytuacji.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To samo jest z pieszczotami. Smile Czasem zależy od "sposobu", a czasem od kobiety.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3