Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Eternal
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 3:03 pm Temat postu: |
|
|
Mnie tez pierwszy raz nie bolal mimo iz sie balam ze bedzie i bylam nawet pozniej w pewnym stopniu "rozczarowana" moznaby rzec Potem tez nie bolalo. Aczkolwiek gdy sobie bardziej "szalelismy" to odczuwalam to nastepnego dnia nawet,ale nie jako bol tylko takie inne uczucie, nie za fajne.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olcia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 1:38 pm Temat postu: |
|
|
no jak sie 'zaszaleje' to moze bolec troszke potem i to jest normalne:) ale wlasnie kazda kobieta odczuwa wszysto innaczej i reaguja roznie organizmy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
neta101
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 3:15 pm Temat postu: |
|
|
zanne napisał: | No wlasnie zazwyczaj lekko mnie boli brzuch po seksie Nie wiem czemu moze przez duzego czlonka Generalnie to przyjemnosc ale boli czasami zwlaszcza jak sobie na wiecej pozwalamy |
niebede sie chwialic swoim wiekiem bo to nie ladnie;p
ale ja podczasz pierwszego razu czulam bol brzucha pzrez caly tydzien i poszlam do lekarza awytlumaczylam wszystko a on powiedzial ze to zwyczjne miesnie brzucha bola moze od dobrej gimnastyki w koncu sekst to zdrowie:0;p |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 3:23 pm Temat postu: |
|
|
to jest juz któryś post z twojej strony. Zdziwiłam się że wszędzie indziej piszesz ile masz lat a w tym poście nie. Dlaczego? Czy uważasz że 15 lat to wystarczająco, żeby się "chwalić" jak to ujęłas? _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
neta101
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 2:49 pm Temat postu: |
|
|
drapaka napisał: | to jest juz któryś post z twojej strony. Zdziwiłam się że wszędzie indziej piszesz ile masz lat a w tym poście nie. Dlaczego? Czy uważasz że 15 lat to wystarczająco, żeby się "chwalić" jak to ujęłas? |
Ja uważam, że jeśli dwoje ludzi się kocha to chyba normalną sprawą jest to zrobić.... Nie wiem ile Ty masz lat, ale ja uważam, że nierobie nic niestosownego.... A to, że mam 15 lat to niezmienia posatci rzeczy... czy mam 20, 50, 17 lat to nie ważne ja uważam że jak sie kocha to można wszystko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 4:02 pm Temat postu: |
|
|
wszystko fajnie, a co byś zrobiła jakbys zaszła w ciążę? pomyslałaś o tym? 15-latka z brzuszkiem... _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Drapaka ma rację, ja mam prawie 17 lat i strach za sobą. Gwarantuję, wizja wózeczka nie jest przyjemna. Ani pewnie dla Ciebie, ani dla Twojego faceta. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 12:51 pm Temat postu: |
|
|
wiec co pozostaje??... albo zrezygnowac z sexu - w co watpie albo pozadnie sie zabezpieczac
a sex bez zabezpieczenia - tak jak napisalam juz kiedys - to tylko wtedy jak dojzejecie do dziecka i ewentualne zajscie w ciaze nie bedzie was odstraszac
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Vinelseen
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam takie pytanie, możę troszkę głupie Kilka dni temu przeżyłam swój pierwszy raz Troszkę bolało w pewnym momencie, było troszkę krwi... Czy to oznacza, że błona już jest zerwana, czy może tylko naderwana i podczas kolejnych zbliżeń również może wystąpić krwawienie? Czy to mam już za sobą Bo chcialabym już zacząć czerpać z tego samą przyjemność, bez zbędnych dodatków w postaci krwi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 10:30 pm Temat postu: |
|
|
przy 2gim stosunku mysle ze moze jeszcze pojawic sie niewielka ilosc krwi,ale nie musi. Zalezy czy obficie krwawiłas podczas 1szego raZu??? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|