Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy seks boli

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Eternal

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2007 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie tez pierwszy raz nie bolal mimo iz sie balam ze bedzie i bylam nawet pozniej w pewnym stopniu "rozczarowana" moznaby rzec Laughing Potem tez nie bolalo. Aczkolwiek gdy sobie bardziej "szalelismy" to odczuwalam to nastepnego dnia nawet,ale nie jako bol tylko takie inne uczucie, nie za fajne..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
olcia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2007 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jak sie 'zaszaleje' to moze bolec troszke potem i to jest normalne:) ale wlasnie kazda kobieta odczuwa wszysto innaczej i reaguja roznie organizmy
Powrót do góry
neta101

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2007 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zanne napisał:
No wlasnie zazwyczaj lekko mnie boli brzuch po seksie Nie wiem czemu moze przez duzego czlonka Generalnie to przyjemnosc ale boli czasami zwlaszcza jak sobie na wiecej pozwalamy Smile

niebede sie chwialic swoim wiekiem bo to nie ladnie;p

ale ja podczasz pierwszego razu czulam bol brzucha pzrez caly tydzien i poszlam do lekarza awytlumaczylam wszystko a on powiedzial ze to zwyczjne miesnie brzucha bola moze od dobrej gimnastyki Very Happy w koncu sekst to zdrowie:0;p
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2007 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jest juz któryś post z twojej strony. Zdziwiłam się że wszędzie indziej piszesz ile masz lat a w tym poście nie. Dlaczego? Czy uważasz że 15 lat to wystarczająco, żeby się "chwalić" jak to ujęłas?
neta101

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2007 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drapaka napisał:
to jest juz któryś post z twojej strony. Zdziwiłam się że wszędzie indziej piszesz ile masz lat a w tym poście nie. Dlaczego? Czy uważasz że 15 lat to wystarczająco, żeby się "chwalić" jak to ujęłas?

Ja uważam, że jeśli dwoje ludzi się kocha to chyba normalną sprawą jest to zrobić.... Wink Nie wiem ile Ty masz lat, ale ja uważam, że nierobie nic niestosownego.... A to, że mam 15 lat to niezmienia posatci rzeczy... czy mam 20, 50, 17 lat to nie ważne ja uważam że jak sie kocha to można wszystko Wink
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2007 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko fajnie, a co byś zrobiła jakbys zaszła w ciążę? pomyslałaś o tym? 15-latka z brzuszkiem...
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2007 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drapaka ma rację, ja mam prawie 17 lat i strach za sobą. Wink Gwarantuję, wizja wózeczka nie jest przyjemna. Ani pewnie dla Ciebie, ani dla Twojego faceta. Smile
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Kwi 15, 2007 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec co pozostaje??... albo zrezygnowac z sexu - w co watpie Wink albo pozadnie sie zabezpieczac Smile
a sex bez zabezpieczenia - tak jak napisalam juz kiedys - to tylko wtedy jak dojzejecie do dziecka i ewentualne zajscie w ciaze nie bedzie was odstraszac Wink
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Vinelseen

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam takie pytanie, możę troszkę głupie Laughing Kilka dni temu przeżyłam swój pierwszy raz Smile Troszkę bolało w pewnym momencie, było troszkę krwi... Czy to oznacza, że błona już jest zerwana, czy może tylko naderwana i podczas kolejnych zbliżeń również może wystąpić krwawienie? Czy to mam już za sobą Wink Bo chcialabym już zacząć czerpać z tego samą przyjemność, bez zbędnych dodatków w postaci krwi Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przy 2gim stosunku mysle ze moze jeszcze pojawic sie niewielka ilosc krwi,ale nie musi. Zalezy czy obficie krwawiłas podczas 1szego raZu??? Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3