Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dentysta:Co powie?

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Stomatologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
no pewnie nie bedzie zadowolony po tym co zobaczy...bo zaniedbałes zabki

No właśnie będzie zadowolony... jak pomyśli ile kasy zgarnie Wink
Jak to jaka będzie jego reakcja.. weźmie wiertarę i zacznie robić swoje.. nie ma się co bać - i tak Cię to czeka i tak.
Radzę iść jak najszybciej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea napisał:
wind_of_hope napisał:
no pewnie nie bedzie zadowolony po tym co zobaczy...bo zaniedbałes zabki

No właśnie będzie zadowolony... jak pomyśli ile kasy zgarnie Wink

Faktycznie...od tej strony nie pomyslałam Razz.

Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

apropo denysty ja sie wybieram od 2 lat i dotrzeć nie moge - brak czasu;P ale zeby mam zdrowe nie mam dziur ani nic ale rośnie mi 8 i tak jak narazie wyszła tylko troszczeke (juz 3 mi rośnie) ale wyszła tak silnie zboku dziąsła to normalne??
nie pamietam z bardzo jak mi te 2 pozostałe rosły ;] dlatego pytam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mikmik nienormalne Smile Very Happy . czasem jak nie ma miejsca dla zabka to dentysta kieruje do chirurga i usuwaja pod narkoza Neutral. moze przejdz sie, niech lekarz oceni. a propos ja tez mam 3 zeby madrosci hehe Razz ale na swoim miejscu Cool

Powrót do góry
mala_zi

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Im wcześniej pójdziesz tym lepiej! Jeszcze zależy, czy pójdziesz do przychodni - wtedy dentysta może troszkę pomarudzić, ale jeśli pójdziesz prywatnie - zobaczysz, że na pewno nie będzie na Ciebie krzyczeć Wink może delikatnie zganić, ale na pewno zrobi to grzecznie i taktownie Smile

Odnośnie ząbków mądrości - mam 21 lat i ani jeden nie zaczął wychodzić. Wiem, powinnam już coś z tym zrobić, ale rok temu moja pani stomatolog nawet nie zwróciła na to uwagi..
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spanikowałem tylko;P jednak wziołem lusterko dentystyczne i wnikliwie sie przyjrzałem temu mijescu:D mój język mnie okłamał coś źle wyczułem:d wszystko jest na swoim miejscu:d

ja z narkozami mam baardzo niemiłe skojarzenia;] za dużo ich już miałem;] i naraziej jak najdalej od nich;P
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to częsty argument: " nie mam czasu.." a guzik prawda.. jeśli by tam kasę rozdawali, każdy by znalazł sobie wtedy czas na pójście do dentysty.
Po porostu się nie chce.
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eee tam kasa to nie jest problem akurat ;] ale co prawda ro prawda nie chce sie troche;D
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Stomatologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2