Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ClaudiaKn
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 8:38 pm Temat postu: Dermokosmetyki |
|
|
Hej Dziewczęta Sama nie wiem, czy ten temat był tutaj poruszany, ale chciałabym Was zapytać, co sądzicie o dermokosmetykach? Używałyście, macie jakieś opinie? O skórkę trzeba dbać i myślę, że chyba znalazłam dobry sposób... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Liljana
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 11:36 pm Temat postu: |
|
|
dermakosmetyki? Tak, sama stosuje........kosmetyyki sprawdzę, a o Twoim kremie i z tej samej serii Keranorm..slszałam same pozytywne opinie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ClaudiaKn
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 3:30 pm Temat postu: |
|
|
no bo jak uzyszasz takich dermokosmetyków, to one mają działanie jak leki, dlatego najlepiej jak będziesz je kupowała w aptece. To jest rodzaj lepszych kosmetyków, jak Vichy czy La Roche.....ja tam jestem zadowolona, no z ceny też. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
leila
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 12:08 am Temat postu: Re: Dermokosmetyki |
|
|
ClaudiaKn napisał: | chciałabym Was zapytać, co sądzicie o dermokosmetykach? Używałyście, macie jakieś opinie? O skórkę trzeba dbać i myślę, że chyba znalazłam dobry sposób... |
Ja uzywam dermokosmetykow. Niestety skore mam naczynkowa i baaardzo wrazliwa. Kazda zmiana pogody to dla mnie katastrofa, ldateog z zalecenia dermatologa dermokosmetyki to dla mnie jedyne wyjscie. Uzywalam wielu, jeden lepiej drugie tak sobie, ale jak narazie bez rewelacji. A Wy czego uzywacie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ClaudiaKn
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 10:00 pm Temat postu: |
|
|
ja miałam skórę skłonną do atopii i dlatego zalecono mi dermokosmetyki. Jestem jak na razie bardzo zadowolona, bo skóra mnie nie piecze, nie jest ściągnięta ani czerwona. Mam odżwykę do skóry i ciała, nanobase. bardzo polecam. Jest jakości vichy tylko o wiele taniej:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
leila
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 12:58 am Temat postu: |
|
|
Cos kojarze.. ale to taki dermokosmetyk apteczny chyba, no nie? kiedys mialam z tej samej firmy (kiedys yamanouchi, teraz Astellas) taki kremik lipobase. Fajnie nawilzal tylko ta tubka byla taka troche niewygodna. Ale jakby ktos potrzebowal dobrego nawilzenia to polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ClaudiaKn
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 7:03 pm Temat postu: |
|
|
do tej pory Nanobase i też Twoj Lipobase, bo to chyba taka sama linia, widziałam w aptece. Mają one działanie lecznicze, więc przy kilkudniowej kuracji, mozesz stosowac jako kosmetyk leczniczy. Dogłębnie nawilżają i pomagają nawet najbardziej odwodnionej skórze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Liljana
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 5:41 am Temat postu: |
|
|
Najwazniejsze jest, ze potem juz nie musisz uzywac jako srodek leczniczy, ale pielegnacyjny, tak juz profilaktycznie tylko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ClaudiaKn
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 4:57 pm Temat postu: |
|
|
no dokładnie. Sama sobie dawkujesz jak często będziesz stosować i jaka dawka nawilżenia jest Ci akurat potrzebna. Kremik ten ma w sobie dużo parafiny, a mimo wszytsko jest o wiele delikatnijeszy niż kąpiele parafinwe u kosmetyczki, bo nie obciąża tak skóry. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Twety
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 1:06 pm Temat postu: |
|
|
a co najwazniejsze nieuczulaja gdyz nie zawieraja konserwantow. Sa cudownym lekarstwem. chronia takze skore przed sloncem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|