Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ClaudiaKn
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 11:29 pm Temat postu: |
|
|
dokładnie, są to kosmetyki tworzona dla najdelikatniejszego typu cery i nie zawierają żadnych konsertwantów. Głównym składnikiem nanobase jest parafina oraz lipidy, które uwalniają sie stopniowo nawilzając skórę etapami, dlatego efekt jest dłuzszy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Liljana
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 1:02 am Temat postu: |
|
|
No i wlasnie to jest dla mnie najwazniejsze, bo mam bardzo delikatna skore, ktora reaguje alergia na wiekszosc kosmetykow, a te akurat dobrze znosi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ClaudiaKn
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 2:21 am Temat postu: |
|
|
no własnie taki jest ten Nanobase, ze nawet dla niemowląt się do codziennej pielęgnacji nadaje. Został oparty na działaniu nanoczasteczek, więc działanie jest naprawdę bardzo delikatne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Liljana
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 11:47 pm Temat postu: |
|
|
Dlatego wlasnie przerzucilam sie na dermokosmetyki, bo tylko do nich mam pelne zaufanie. Przynajmniej wiem, ze sa tworzone specjalnie do takiej wrazliwej skory jak moja. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ClaudiaKn
|
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Fajną poza tym zaletą jest to, że kosmetyki dla skóry wrażliwej, czy atopowej są dość drogie i ciężko dostępne. tutaj ceny masz umiarkowane. 30zł za 30g nanobase, to dla mnie odpowiednia cena. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Liljana
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 12:25 am Temat postu: |
|
|
Mam tez skore atopowa i korzystam z tej linii kosmetykow, jestem bardzo zadowolona, masz cos jeszcze godnego polecenia? faktycznie ciezko jest znalezc cos, co by nie podraznilo... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
papaula
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 11:30 pm Temat postu: |
|
|
Od jakichś dwóch miesięcy mam problemy z rogowaceniem naskórka i łuszczeniem. Stosowałam już wiele kremów głęboko nawilżających i dla skóry bardzo suchej, ale dają efekt na krótko no i nie eliminują. Poszłam więc niedawno do apteki i babka poleciła mi kilka rożnych dermo. No i Vichy - standard. Wybrałam, kierując się głównie ceną - nie ukrywam, Keranorm. No i muszę Wam powiedzieć, że widać działania lecznicze. Stosuję od tygodnia i skóra się nie łuszczy. Zobaczymy co będzie dalej! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ClaudiaKn
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 8:42 pm Temat postu: |
|
|
myślę, że powinno być dobrze, bo ja już stosuję od dłuższego czasu i efekty są bardzo dobre. Szczególnie teraz kiedy nakłada się sandałki, to stopy powinny być ładnie wypielęgnowane, więc Keranorm się bardzo przydaje;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dumka
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2015 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie najlepsze pod względem jakości i ceny są naturalne kosmetyki marki OrganicSeries. Warto udać się do gabinetu kosmetycznego, który pracuje na tej marce i zlecić dobranie odpowiednich do cery. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ola89
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 10:19 am Temat postu: |
|
|
Dermokosmetyki są świetne. Ja mam problem z AZS i nie eksperymentuję z kosmetykami tylko mam swoje ulubione, które dobrze działają na moją skórę. Dermokosmetyki to większe bezpieczeństwo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|