Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
panienka-z-okienka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 11:23 am Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny! odbiegam trochę od tematu, ale moje miesiączki zaczynają mnie martwić. Miesiączkuje o 3 lat. Jestem dziewicą. W maju miałam okres i tak na oko własnie powinnam dostać teraz (13-16 czerwca.) Dostałam. Wszystko by było ok, gdyby nie miesiączka sprzed dwóch tygodni. Tak własciwie skończyła mi się, upłynął tydzień i dostałam znowu....
mam się martwić? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 8:45 pm Temat postu: |
|
|
No a niby czym? Nie współżyłaś przecież jeszcze. Ja przeszłabym się do ginekologa, żeby dał skierowanie na badanie hormonów. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
patrycja18318
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 6:48 pm Temat postu: |
|
|
kochalam sie z chlopakiem dwa dni po owulacji i pekla nam prezerwatywa czyy jestem w ciazy? bardzooo sie boje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 10:29 pm Temat postu: |
|
|
pedz po tabletke "po" poki nie jest za pozno... ile minelo godzin? szanse sa ale nie na 100% bo byc moze komorka juz obumarła.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
eererer
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 4:06 pm Temat postu: czy biały śluz z pochwy jest oznaka ciąży... |
|
|
mam pare pytan prosze o szybka odp.
czy jest mozliwosc zajescia w ciaze jezli obi to sie bez zabezpieczenia ale krotko i nie ma wytysku ani nie ma go po chwili od wyjscia czlonka?
i czy bialy sluz to cos zlego ?
i czy w dni plodne mozna zajsc w ciążę bez wytrysku ?
bardzo posze o odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 4:14 pm Temat postu: |
|
|
Zamiast zabierać się za seks, weź się za naukę dziecko...
I zapoznaj się z REGULAMINEM Forum, zanim bezmyślnie klikniesz "akceptuj".
1. Żeby doszło do zapłodnienia potrzebna jest komórka jajowa i plemnik. Komórki jajowej nie ma bez owulacji(trzeba tu doliczyć ok 7 dni przed i 7 dni po owulacji), plemnika bez kropelkowania czy wytrysku.
2. Kobieta ma coś takiego jak fazy cyklu. Kolor oraz charakter śluzu pozwala określić w jakiej fazie cyklu się ona w danej chwili znajduje ( o ile nie ma infekcji pochwy)
3. Można zajść w ciążę jeśli dojdzie do kropelkowania, mężczyzna po masturbacji nie umyje członka i nie odda moczu, a następnie będzie współżył z kobietą. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 5:01 pm Temat postu: |
|
|
eererer - nie ma takiej możliwości, brak wytrysku = zero ciąży. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|