Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 11:31 am Temat postu: |
|
|
Pekają jak każde inne Ale są bardziej bezpieczne. No i napewno zmiejszają doznania przedewszystkim faceta bo są dosyć grube. To wszystko a no i nawet fajne są czekoladowe z tych grubszych. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 9:47 am Temat postu: |
|
|
Nie zgodzę się z Kinią. Nie pękają tak jak te cieńsze. Napisałaś, że są bezpieczniejsze, ale że pękają - więc dlaczego są bezpieczniejsze?
A co do czekoladowych - nie polecam - wysychają szybko i się tak.. kleją?
A kup to sam sprawdzisz Ale najpierw dobrze robisz - pytaj pytaj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 12:32 pm Temat postu: |
|
|
No chodziło mi że są bezpieczniejsz i że żadziej pekają ale już mi się zdarzyło trafić na feralna ale kapneliśmy się przed, także chciałam przekazać że pomimo że sa bezpieczne to nie jakoś dużo bardziej. źle się tak jakoś wyraziłam _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 9:37 pm Temat postu: |
|
|
no ja powiem tylko tyle ze durexy mi bardziej pekaly niz unimile....
czekoladowe probowalam, zadna rewelacja , ladnie pachna i to na tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WamPia
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 9:48 pm Temat postu: |
|
|
Ale np. mój nie lubi arouserów. On najbardziej preferuje pleasuremax. Z resztą moim odczuciem też są chyba najlepszymi, jakie dotąd używałam.
Wind -> ta, tylko najpierw trzeba mieć te nieregularne cykle ;p Powiedzmy, że u każdej kobiety są takie pewne dni niepłodne. Wtedy to gumki do szafki idą na inną okazję _________________ Innym pomaga...a samej sobie nie potrafi, bo panicznie boi się strachu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:04 pm Temat postu: |
|
|
ja tam juz nie uzywam jakies kilka lat i co... ale pamietam ze najlepsze byly te unimile pakowane po 12 sztuk - tak hurtem hehehe....nawilzajace bodajze dawno bylo wiec moge nie pamietac.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 12:23 am Temat postu: |
|
|
Które lepsze --> Arouser czy Pleasuremax?
Lepsze... Wiadomo o co chodzi
?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pawko
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 11:07 am Temat postu: |
|
|
nie wiem czy w tym temacie, ale pamiętam że pisaliście o różnych markach, w tym o produktach firmy Abpol
i teraz mam pytanie- z czego wynika to, ze rosetex koszyuja około 3pln/3szt. a Contex podobnie jak Durexy około 7pln/3szt. ?
co ciekawe rosetex są produkowane w tym samym miejscu co pepino- firma seretex, tajlandia.
i jeszcze jedna sprawa- co się stało z unimilami, że są teraz droższe od durexów? czyżby dział handlowy zrozumiał że ludzie wolą przepłacać grubo za gumki, bo daje im to poczucie pewności (vide durex, który jest kupowany najchętniej, choć w rzeczywistości jest moim zdaniem gorszy od np. pepino czy rosetex, ale wiele osób nawet tutaj pisze "kup durex, przecież jak paczka 3szt. kosztuje 3 złote to muszą być kiepskie, a durexy kosztują 7 zł", tylko że koszt produkcji to około 0,05pln bez zwględu na markę ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamit222
|
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 1:20 pm Temat postu: |
|
|
O tych drugich to nie słyszałam osobiście za to wypróbowałam pleasuremax i bardzo mi się podobało Próbowaliśmy jeszcze innych tych smakowych (jabłko, banan, kiwi, pomarańcz, truskawka) performa, elite i naprawde rewelacja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Klaudynka908
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 1:05 pm Temat postu: |
|
|
Ja z chlopakiem ostatnio wyprobowalismy Durexy i 3 pekly podczas jednego stosunku ;/ ale naszczescie wtedy nie dochodzil...) to jak czyli za maly rozmiar kupil ??? Moze ktos odpowiedziec mi ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|