Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Durexy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

faktycznie bylo cos z tymi gumkami Rolling Eyes ja tez jeszcze z moim ex ixh uzywalismy od czasu do czasu i zawsze po tym mialam podraznienia i infekcje.... Confused wiec mysle ze durexy classik i globulki beda dobrym rozwiazaniem Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 2:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked Shocked takkkkkkkk? cos z nimi nie tak było? pierwsze słysze Smile. my ich uzywalismy -fakt ze nie za czesto ale nic mi sie nie dzialo Smile 0 podraznien...wogole nie wiem jak one wyladaja..nawet grzybkow nie mialam Smile

Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie co może to głupie co napisze, albo niedoczytałam czegoś i się niezorientowałam... No ale z tego co mi wiadomo to producentem new caress i conamore też jest unimil. Więc poco rozgraniczać. Jeśli coś nie tak zrozumiałam to sory.
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak masz racje te gumki tez produkuje unimil Smile
z moich doswiadczen z gumkami to wlasnie conamore te 12 sztuk w paczce, nawilzone byly najfajniesze, nie pekaly tak jak durexy ... jeszcze contacty sa fajne Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
nie pekaly tak jak durexy ... Smile

wszystko peka czy to unimil czy durex czy jakies za 2zł Smile. ale osobiscie wole D Wink

Powrót do góry
WamPia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 11:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolę bez gumek [jak chyba większość]. Ale że z powodu wieku nie uśmiecha mi się zostanie mamusią, a tabsów wolałabym jeszcze nie używać to jakoś zabezpieczać się trzeba. I wraz z moim partnerem używamy durexów pleasuremax, i jeszcze nas nie zawiodły Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 11:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wampia pewnie ze kazdy woli bez Wink ja tam rzadko uzywam. i tak wiem ze nie wpadne Wink. ale jak masz regularne cykle i znasz swoj organizm to mozesz w bezpieczne dni sie sexic bez gumexa ? Razz nieprawdaż Question Wink

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te pleasuremax sa faktycznie lepsze ( w sensie że maja te wypustki ) Smile ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibi dla Ciebie to i tak bez roznicy bo to tylko partnerka czuje Razz wiec mozesz uzywac nawet classic heh Wink. czy lepsze? wypustki czuc, dodatkowo przy dniach płodnych jest wieksza chcica hehe Razz to juz wogole. Arouser tez sa ok. Cool

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 04, 2008 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko. Kto używał gumek tych z grubszą ścianką? I czym one będą się różnić od klasycznych? Czy to prawda że mają lepsze zabezpieczenie i nie pękają? Idea Pozdro Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 16 z 21