Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gumis112211
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 7:13 pm Temat postu: |
|
|
a ja wyraze swoja opinie o unimil'ach: TO GÓWNO!!! nawet dobrze stosowane potrafi ustrojstwo pęknąc takie cienkie ze az za bardzo, nie wytrzymuje takich testów jak inne prezerwatywy, np nie da sie ich nadmuchac do duzych rozmiarów, to ściema, 1 na 7 okazala sie wadliwa a 3 albo 4 pękły!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 3:10 am Temat postu: |
|
|
extra safe kiedys byly ze srodkiem plemnikobojczym, teraz sa tylko grubsze od pozostalych rodzajow. gdyby mialy ten srodek to by bylo napisane na opakowaniu i w internecie.
jedyne prezerwatywy z takim srodkiem z jakimi sie spotkalam to new carries czy cos takiego w zoltym pudelku. ale to polski produkt i nie uzyje tego nigdy _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 3:36 pm Temat postu: nie wiesz co jesz? |
|
|
Z twojej wypowiedzi wynika , że jesteś testerką, czy co?
Zaszłaś chociaz raz w ciążę?
Tu wkleję ci adres stronki:
Te żółte, to te, o ktorych piszesz Safeness, nie są takie złe. Jakoś nie wpadłem. A na tych czerwonych Slider, można sie nieźle poślizgać.
Zresztą asortyment jest dość szeroki, jak widać dla tych kochających inaczej też.
---- edit by Paweł:
Link został usunięty, nie reklamujemy żadnego sklepu internetowego, wystarczy napisać że można je kuoić w sklepie internetowym, podając jego nazwe, a nie link.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 12:11 am Temat postu: |
|
|
oburzyla mnie twoja wypowiedz
co ty sobie o mnie myslisz?
to ze sie interesuje wieloma rzeczami i lubie poczytac na niektore tematy nie znaczy ze jestem jakas testerka czy kim kolwiek kogo sobie jako mnie wyobrazasz.
a co do tych zoltych to napislam tylko tak bo mi w aptece powiedziane ze maja srodek, ale ze wzgledu ze polska to je b niety kraj nie ufam polskim wyrobom.
a gumek nie uzywam bo nie potrzebuję _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gumis112211
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 12:25 am Temat postu: |
|
|
---- edit by Paweł:
Treść postu skasowana, za dalsze prowadzenie pyskówki.
Jeszcze jeden taki wybryk a będą wyciągane o wiele bardziej surowe konsekwecje
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 5:17 pm Temat postu: !? |
|
|
.
Och Jaszczureczko.
Doprawdy!
A siebie lubisz?
Nie jesteś Polką (em)?
Byłaś za granicą?
.....
Bo ja, na te trzy pytania odpowiadam twierdząco.
I dla tego boli mnie to, że ujmujesz wartości temu, co ja uważam za dobre tylko dla tego, że akurat jest polskie.
Polska nie jest jeb..., jak napisałaś, lecz niektórzy Polacy. Co można zmienić odgryzając im np. głowy.
...
Co do linku, to nie miałem zamiaru reklamować sklepu int., lecz wyrazić swój pogląd na wyroby polskiej firmy Unimil, które uważam za dobre.
Tak dla pikanterii dodam, że za granicą można spotkać wiele rzeczy wyprodukowanych w Polsce, lecz pod innymi nazwami producentów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Dobre bo polskie - niejednokrotnie sie z tym zgodze.
a takie wypowiedzi jakie tu sie pojawiły to obraza dla polski i dla jej mieszkańców.
wstyd jak ktoś taki sie wypowiada publicznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 6:36 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie, kto ś napisał zę nie korzysta z nich bo nie ma zaufania i nie podoba im sie, powodem podał żę są polskiej produkcji.
Jak najbardziej możę mieć takie zdanie a umiłowanie swojego narodu to zupełnie coś innego
Radził bym jednak bardziej merytoryczną dyskusje niżeli zarzucanie sobie kto jakich firm nie lubi i dla czego. Miło że ktoś to napisał ale to nie jest kwestia fundamentalna. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 1:39 pm Temat postu: |
|
|
Owszem, siebie lubię lecz nie wiem co ma lubienie wlasnej osoby i prezerwatyw wspolnego.. (?)
No i taka jest prawda ze nie ufam polskim wyrobom, moim zdaniem niektore wyroby sa mniejszej jakosci od zagranicznych, ale tutaj rozne macie poglady i comet nie obrazaj innych za to ze maja inne zdanie niz twoje.
a to ze taka jest sytuacja w kraju to wstyd dla nas ze mamy erę kaczogrodu a nie to ze mam taka opinię.
Koniec tego tematu bo schodzi na politykę a nie na antykoncepcję mechaniczną. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 8:05 pm Temat postu: |
|
|
Yalissea napisał: | Prezerwatywy Durex Extra Safe nie mają środka plemnikobójczego.
Na każdym opakowaniu prezerwatyw jest napisane czy mają środek plemnikobójczy czy też nie. |
to dlaczego nazwane sa extra safe (zeby chronic).
musza miec srodek, przynajmniej kiedys miały..... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|