Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 3:27 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej wypróbować na sobie różne
Pamiętaj ze dla kogoś jedne moga być extra a dla ciebie nie.
Tu trzeba iść metodą prób |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Powerade
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 8:50 pm Temat postu: |
|
|
w zasadzie chodzi mi o to żeby były jakieś najbezpieczniejsze bo moja dziewczyna nie chce zajść w ciąże a boi sie iść do ginekologa i boi sie tabletek antykoncepcyjnych żeby nie mieć skutków ubocznych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 8:54 pm Temat postu: |
|
|
durex ogólnie ma dobra opinie wiec poprostu najlepiej wybrać prezerwatywy z środkiem nawilżającym a dodatkowo możecie użyć jeszcze globulek Patentex - wtedy szansa na zapłodnienie spada do minimum
globulki sa łatwe w użyciu i bezpieczne
dostępne w aptece bez recepty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Powerade
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 10:44 pm Temat postu: |
|
|
a nie lepiej jakieś z plemnikobujczym płynem? i co daje takie nawilżenie w prezerwatywie o której piszesz?
no i wkońcu prubowaliśmy założyć mi Durexa owocowego i za cholere nie szło go wcisnąć bo był za mały ten oring |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 6:31 am Temat postu: |
|
|
daje lepsze nailżenie jak nazwa wskazuje na poczatek sa sadze najlepsze - tylko nalezy dobrac odpowiedni rozmiar |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 12:01 pm Temat postu: Re: Jakie gumki są najlepsze?Z firmy DUREX. |
|
|
pituszka napisał: | Sanderejszyn napisał: | Jakie waszym zdaniem gumki są najlepsze??
---- edit by Paweł:
Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. |
no juz troche pouzywalam gumek z moim facetem..zawsze jakieby nie byly, jakiej firmy, jaki rodzaj zawsze kiedys jakas pekla..w koncu przystelismy i od 3 lat uzywam tylko kalendarzyka a gumek bardzo sporadycznie.... jednak jak kobieta nie zna dobrze swojego ciala i swojego cyklu miesiaczkowego nie polecam stosowania kalendarzyka:) pozdrawiam |
Taa... moja znajoma Pani Doktor postanowiła spróbować kalendarzyka, i co? Urodziła dwa bliźniaki... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 1:00 pm Temat postu: |
|
|
no zdarza sie:) jakbym byla w ciazy to dla mnie niebylo by zmartwienie tylko radosc wiec dlatego nie uzywamy gumek za bardzo:) wiec jezeli kobieta ma takie podejscie to czemu nie:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 1:11 pm Temat postu: |
|
|
ja na prezerwatywy jestem uczulona dlatego korzystam z zastrzyku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Durexy
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 2:47 pm Temat postu: Durexy Kupno |
|
|
Witam
Polecam Durexy na allegro mozna dostac ta niej
ale Trzeba uwazac zeby nie kupic Import z USA / lepiej Import z UK
bo te sprzedawane w Usa nie maja znaku CE i nie spełniaja naszych norm sa niby tanisze o 20 /10 gr od tych z importu z usa ale jeden koles sprzedaje z wysylka tanisza o 40 gr... te z importu z uk + darmowa wysylka powyzej 30 sztuk.. wiec sie oplaca kupowac
Przykladowa Cena w sklepie Durex Perofrma 3 sztuki 7,99 a uniego 4,5
Oplaca sie zamawiac 30 sztuk bo ( wsumie 30 sztuk to nie jest tak duzo.... 1/2 miesiace ) roznica jest duza... 79,9 zl a 45 zl ( jak zamowisz 30 to wysyłka darmowa ) nie wiem czy mozna Podac Linka....
ale zaryzkuje w razie czego prosze jedynie usunac linka a nie caly post tych z importu z UK ( aha te z importu z usa sa produkowane w Tailandi i indiach ) te z Uk w Uk
---- edit by Paweł:
Wystarczy napisać żę na aukcjach internetowych linków nie podajemy ponieważ nie reklamujemy niczego. Oraz nie bierzemy żadnej odpowiedzialności za zakup czego kolwiek. Staramy sie być żetelni jak najbardziej jest to możliwe.
Link skasowałem
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 4:04 pm Temat postu: |
|
|
jak to nie maja? własnie ze Extra Safe maja i temu tak sie nazywaja...sa nasaczone srodkiem plemnikobojczym
Wg Ciebie jak nie extra safe to jakie maja bo napewno nie classic,select,arouser,ultra thin to jzu nie wspomne
moim zdaniem nie ma lepszych niz durex,drogie ale najbezpieczniejsze nie to co jakies con amore za 3 zł:O _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|