Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Durexy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 3:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej wypróbować na sobie różne

Pamiętaj ze dla kogoś jedne moga być extra a dla ciebie nie.

Tu trzeba iść metodą prób Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Powerade

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w zasadzie chodzi mi o to żeby były jakieś najbezpieczniejsze bo moja dziewczyna nie chce zajść w ciąże a boi sie iść do ginekologa i boi sie tabletek antykoncepcyjnych żeby nie mieć skutków ubocznych
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

durex ogólnie ma dobra opinie wiec poprostu najlepiej wybrać prezerwatywy z środkiem nawilżającym a dodatkowo możecie użyć jeszcze globulek Patentex - wtedy szansa na zapłodnienie spada do minimum

globulki sa łatwe w użyciu i bezpieczne Smile

dostępne w aptece bez recepty Smile
Powrót do góry
Powerade

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nie lepiej jakieś z plemnikobujczym płynem? i co daje takie nawilżenie w prezerwatywie o której piszesz?

no i wkońcu prubowaliśmy założyć mi Durexa owocowego i za cholere nie szło go wcisnąć bo był za mały ten oring
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 6:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

daje lepsze nailżenie jak nazwa wskazuje Smile na poczatek sa sadze najlepsze - tylko nalezy dobrac odpowiedni rozmiar Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 12:01 pm    Temat postu: Re: Jakie gumki są najlepsze?Z firmy DUREX. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
Sanderejszyn napisał:
Jakie waszym zdaniem gumki są najlepsze?? Smile Question

---- edit by Paweł:
Temat przeniesiony do odpowiedniego działu.

no juz troche pouzywalam gumek z moim facetem..zawsze jakieby nie byly, jakiej firmy, jaki rodzaj zawsze kiedys jakas pekla..w koncu przystelismy i od 3 lat uzywam tylko kalendarzyka a gumek bardzo sporadycznie.... jednak jak kobieta nie zna dobrze swojego ciala i swojego cyklu miesiaczkowego nie polecam stosowania kalendarzyka:) pozdrawiam

Taa... moja znajoma Pani Doktor postanowiła spróbować kalendarzyka, i co? Urodziła dwa bliźniaki...
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no zdarza sie:) jakbym byla w ciazy to dla mnie niebylo by zmartwienie tylko radosc wiec dlatego nie uzywamy gumek za bardzo:) wiec jezeli kobieta ma takie podejscie to czemu nie:) pozdrawiam
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja na prezerwatywy jestem uczulona dlatego korzystam z zastrzyku Smile
Powrót do góry
Durexy

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 2:47 pm    Temat postu: Durexy Kupno Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam

Polecam Durexy na allegro mozna dostac ta niej Smile
ale Trzeba uwazac zeby nie kupic Import z USA / lepiej Import z UK

bo te sprzedawane w Usa nie maja znaku CE i nie spełniaja naszych norm Wink sa niby tanisze o 20 /10 gr od tych z importu z usa ale jeden koles sprzedaje z wysylka tanisza o 40 gr... te z importu z uk Wink + darmowa wysylka powyzej 30 sztuk.. wiec sie oplaca kupowac Smile

Przykladowa Cena w sklepie Durex Perofrma 3 sztuki 7,99 a uniego 4,5
Oplaca sie zamawiac 30 sztuk bo ( wsumie 30 sztuk to nie jest tak duzo.... 1/2 miesiace ) roznica jest duza... 79,9 zl a 45 zl ( jak zamowisz 30 to wysyłka darmowa ) nie wiem czy mozna Podac Linka....

ale zaryzkuje w razie czego prosze jedynie usunac linka a nie caly post Smile tych z importu z UK ( aha te z importu z usa sa produkowane w Tailandi i indiach Razz ) te z Uk w Uk Smile

---- edit by Paweł:
Wystarczy napisać żę na aukcjach internetowych Wink linków nie podajemy ponieważ nie reklamujemy niczego. Oraz nie bierzemy żadnej odpowiedzialności za zakup czego kolwiek. Staramy sie być żetelni jak najbardziej jest to możliwe.
Link skasowałem
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Gru 08, 2006 4:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak to nie maja? własnie ze Extra Safe maja i temu tak sie nazywaja...sa nasaczone srodkiem plemnikobojczym
Wg Ciebie jak nie extra safe to jakie maja bo napewno nie classic,select,arouser,ultra thin to jzu nie wspomne
moim zdaniem nie ma lepszych niz durex,drogie ale najbezpieczniejsze nie to co jakies con amore za 3 zł:O Neutral

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 6 z 21