Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Endometrium

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Sty 14, 2007 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madzia - to może swiadczyc o ciązy ale najlepiej potwierdzić to testem lub wizytą u lekarza
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
madzia3

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 15, 2007 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuję Aguś...Smile potwierdze te moje watpliwosci testem chociarz myslalam ze po samej tej informacji moglabym sie dowiedziec co jest grane. a tak nawiasem jaki test jest najdokladniejszy tzn najbardziej wiarygodny dajacy prawie 100% pewnosc?

pozdrawiam:*
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sty 15, 2007 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja polecam płytkowy - jest dobry i co ważne wygodny w użyciu Smile
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Sty 30, 2007 11:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A tak wogóle to w jakim (mniej więcej oczywiście) czasie, po skończeniu Duphastonu, powinna wystąpić miesiączka?? Skończyłam brać 21 stycznia, a miesiączki nie ma...;/
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 30, 2007 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 10 dniach Smile ale to roznie bywa... czasami po 14 dniach a czasmi nawet po miesiacu ale to sa zadkie przypadki:) czekaj cierpliwie na okres:) pozdrowki
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 30, 2007 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko, tylko jak brałam proszki to był po 3 dniach a tu juz 9 mija...w sumie to i ciąża jest możliwa ( Laughing )
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 30, 2007 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to roznie bywa:) a jak to ciaza to gratuluje Very Happy
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 30, 2007 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe;] a jeszcze dziwie sie bo gin powiedział że do końca stycznia to juz mi się powinien skończyc okres mi zaspiał mnie na wizyte 2 lutego myśląc, w sumie to był pewien, że będzie po okresie;/
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 30, 2007 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli nie dostaniesz okresu to nie ma co sie martwic na zapas... idz na ta wizyte do ginekologa on juz na pewno zaradzi - oni tez czasem sie myla, mogl byc pewny ze bedzie juz po okresie ale natura lubi platac rozne figle Smile a ty sie nie stresuj i nie mysl tak o tym... Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2