Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asiaczekk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 10:56 pm Temat postu: |
|
|
u mnie dalej nic .. zero objawów i nic nie zanosi sie na okres... chyba tylko to ze chodze zła i "przytylam" jak przed okresem i ciagle chce mi sie jesc ... to moje objawy ZNP ...
dzien 10 po escapelle i nic ... ciszzzza .. chociaz sluz zaczyna sie robic zoltawy ... zawsze robi sie taki przed okresem .. jest taki "suchy" ale zmienia barwe na ciemniejsza..
oby przyszedl w terminie i obym byla ta szczesciara na ktora escapelle zadzialalao jak nalezy i bez skutkow ubocznych!
bo juz spac nie moge... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kreseczka
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 12:58 am Temat postu: |
|
|
jak wiesz kazdy organizm jest inny ja np dostalam okresu po 12 dniach... ale teraz czekam na kolejny i nie ma i nie ma... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 1:03 am Temat postu: |
|
|
Spokojnie To normalne To jest tak dawka hormonów, która nieźle miesza w kobiecym organizmie _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kreseczka
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 6:20 am Temat postu: |
|
|
Kurde dostalam dosc wysokiej temp 37.5 boli mnie krzyz i jest mi niedobrze, a @ brak
eyesonfire mam takie pytanie do Ciebie, bo pisalas, ze nie mialas normalnej @ przez 3 miesiace, to nie bylas z tym u ginka zeby wywolac i jeszcze jedno czy mialas wtedy normalne objawy sluzu?
Jak chcesz coś dodać użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego Twojego posta. Przeczytaj regulamin forum. Następnym razem posypia się ostrzeżenia / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Poczekaj trochę. Jeśli temperatura nie ustąpi idź do ginekologa. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kreseczka
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 2:37 pm Temat postu: |
|
|
Spoko temp mi juz spadla... Z tym ze ja normalnie mam zawse kolo 37... podejzewam ze byl to objaw przewiania i przemarzniecia... Ale wzielam jakies leki i ok...
Ale sie zestresowalam teraz troszke, bo mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...
Po E mialam po 12 @ a teraz jak pisalam czekam i czekam 35 dzien <choc mam niereguralne i potrafilam nawet w 42 dniu dostawac> sluz niby gesty czasem brzuch mnie poboli ale nie ma nic...
A do ginka i tak ide w przyszlym tygodniu, bo jak cos to luteinka, mam nadzieje, ze zadnej gorszej dla mnie wiadomosci nie otrzymam bo przy ewentualnym 4 tyg poziom b hcg 1.57 to chyba nie zbyt wiele no i neg test 11 dni po stosunku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
guciakk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 12:15 am Temat postu: |
|
|
jestem juz dokladnie 6 tygodni po feralnym stosunku, ktory byl i tak 11 dnia cyklu a okresu jak nie bylo tak nie ma...
nie wiem ile jeszcze mam czekac zanim powinnam zaczac sie martwic... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 1:06 am Temat postu: |
|
|
Możesz zrobić betę jesli ma Cie uspokoić....ona daje 100% pewności. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kreseczka
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 4:57 am Temat postu: |
|
|
guciakk a zazyta byla Escapelle? |