Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 4:04 pm Temat postu: |
|
|
gdyby była w ciazy to chyba logiczne ze wiekszy apetyt jest ale i tez wstret do niektorych potraw, zapachow itp.
to wcale nie musi oznaczac ciazy.
np przed okresem kobiety sa w stanie pochłonac wszsytko co napotkaja na swojej drodze tak juz działaja damskie hormony,
nie wyszukuj objawow na siłe _ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tazuna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 4:35 pm Temat postu: |
|
|
no dobrze. w niedziele rano po tym zajsciu bardzo ja obsypało pryszczami. mowi ze takie na "ciote" to moze bedzie dobrze.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tazuna
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 4:14 pm Temat postu: |
|
|
a wiec tak. dziewczyna ma od niedzieli bóle na okres.. a okresu nie ma ma takie bóle straszne co chwile ja boli brzuch. czy gdyby była w ciąży mozliwe ze miała by takie objawy? testu nie zrobi bo gadałem z nią.. twierdzi ze jest wszystko ok i bd czekac nawet i 3 tyg na okres.. ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno nie jest w ciąży, a takie bóle nie są objawami tak wczesnej ciąży...
Nie panikuj. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 11:20 pm Temat postu: |
|
|
ale czasem niektore kobiety myla bole okresowe z poczatkiem ciazy. ponoc tak samo boli brzuch, tyle ze @ juz nie ma... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 2:18 pm Temat postu: |
|
|
dołączając się do rozmowy to powiem, że też tak słyszałam, że początkowo boli brzuch jak na okres właśnie i tak jak pisze wind - nie ma go ale nie wiem czy to prawda, bo w ciąży nigdy nie byłam . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tazuna
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 4:59 pm Temat postu: |
|
|
okey. dzis przyszedł okres tylko ze trzeba było az na pogotowie było jechac bo taki bolesny był.. skutek tej tabletki.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 11:55 pm Temat postu: |
|
|
a czemu od razu tabletki?
moze ma bolesne okresy. powinna udac sie do gin zeby je jakos złagodzic. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pawelek656
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 12:43 pm Temat postu: hej |
|
|
Witajcie kiedy pisalem tu o swoim przypadku otoz kochalem sie ze swoja dziewczyna pekla nam gumka,wytrysu wogole nie bylo,miala dni nie plodne,dla pewnosci zarzyla tabletke escapelle po 6 godz od stosunku, okresu dostala wtedy po 8 dniach opoznienia ale dostala byl to normalny okres a nie jakies tam plamienia czy cos...dzisiaj okres jej sie spoznia dzien i nie wiem co myslec jestem juz przewrazliwiony tym wszystkim...co myslicie??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 1:03 pm Temat postu: |
|
|
pawelek656 napisał: | dzisiaj okres jej sie spoznia dzien i nie wiem co myslec jestem juz przewrazliwiony tym wszystkim...co myslicie??? |
ale teraz piszesz o innej sytuacji czy o tej co miala miejsce wtedy?
jesli była jakas grozna sytuacja w ktorej moglo dojsc do zaplodnienia to najlepiej by bylo zrobic po 16dniach test. jesli natomiast było bezpiecznie to nie panikuj. 1 dzien spoznienia i juz siejesz zamet. wczesniej spoznił sie 8 dni _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|