Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Powerade
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 2:07 pm Temat postu: [Jak przywrócić] sfere uczuciową? |
|
|
Moja dziewoja ostatnio mi marudzi że nasz związek stał sie zabardzo fizyczny a że już nie skupiamy sie na tym co czujemy.......
To wynika z tego że jesteśmy zawsze ograniczeni czasowo i miejscowo bo nie mamy gdzie zostać w spokoju sami ale i nietylko.
Co zrobić żeby to poprawić? jakieś propozycje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 2:32 pm Temat postu: |
|
|
proponuje wyjścia do jakiś romantycznych kafejek,pabów - to pomaga
może jakiś film romantyczny w kinie
no i przedewszystkim - postaraj sie kupić od czasu do czasu jakiś kwiatuszek,czekoladki itp - to taki drobiazg ale działa cuda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 2:38 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z aga:) ale dla mnie np. zblizenie fizyczne to tez kwestia naszych uczuc.. bo przeciez sex bez milosci bylby plytki i pozbawiony czulosci i namietnosci jedynie skupialby sie tylko nad zaspokojeniem naszych zadzy... dla mnie sex z moim ukochanym to tez dowod na to ze bardzo sie kochamy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
taleńka
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 2:40 pm Temat postu: |
|
|
dokładnie j.w... takie drobiazgi ziałają cuda! dostaje lizaki-serduszka, zerwanego kwiatka po drodze lub jakikolwiek mały drobiazg i juz czuje sie lepiej spacer z przerwą na cos słodkiego w małej kafejce, lub weekend gdzies za miastem... mmmmm |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Powerade
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 2:40 pm Temat postu: |
|
|
ee wolałbym inne propozycje niż sex |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Powerade napisał: | ee wolałbym inne propozycje niż sex |
inne propozycje tez sa nie chcialam sie powtarzac po prostu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 6:14 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz co z tego co opisywałeś wcześniej, to jeśli nic sie nie zmieniło to raczej jej wymysły Bo z innego tematu wynika żę to ona powinna sie starać
No ale jeśli chodzi o twoje działanie to dziewczyny mają racje
To nie musi być od razu wisorek z szafirem (choć to też jest miłe), ale chyba ni w tym ukłądzie
Drobiazgi są też ważne A największe drobiazgi są mimo chodem nie z jakieś rocznicy, okazji itd. tylko od tak po prostu
Kwiaty lubią każde dziewczyny (nawet te które twierdzą że nie - zazwyczaj bardzo by chciały dostać ale właśnie bezinteresowanie, dlatego zapierają sie że ich nie lubią dostawać - jedynym wyjątkiem jest uczulenie no w tedy to raczej kwiatów nie kupuj ).
Nawet sms o treści "myśle o Tobie", nie tylko gdy miała jakiś ważny egzamin czy stresującą sytuacje
Jeśli będą szczere i nie będą to dowody uczucia w rocznice, swieta itd. (co nie oznacza że można zapomniać o szczególnych datach ) w tedy wywrą dość duże wrażenie, a co najważniejsze dadzą jej pewność i bezpieczeństwo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Powerade
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 8:52 pm Temat postu: |
|
|
[quote:7489a2a139="taleńka"]dokładnie j.w... takie drobiazgi ziałają cuda! dostaje lizaki-serduszka, zerwanego kwiatka po drodze lub jakikolwiek mały drobiazg i juz czuje sie lepiej spacer z przerwą na cos słodkiego w małej kafejce, lub weekend gdzies za miastem... mmmmm |
za duża jest chyba na lizaki serduszka, coś słodkiego odpada bo nie zje bo sie odchudza, na weekend za miastem nie mam pieniędzy poza tym to niewykonalne bo żadne z nas nie ma czasu ani rodzina nie pozwala
a co jej powiedzieć żedby sie fajnie poczuła? ale nie KOCHAM CIE, tylko cośżeby wiedziała kim dla mnie jest |