Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

[Jak przywrócić] sfere uczuciową?

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lis 23, 2006 12:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie myśl co jej sie spodoba tylko mów, sam zobaczysz co lubi Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Powerade

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 24, 2006 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

potrzebuje przykłady textów które moge jej powiedzieć takich że aż sie rozklei, że jej nogi zmiękną, że zapragnie sie we mnie wtulić.... prosze o przykłady z Waszego życia bo jest baaardzo źle bo ona uważa że zatraciłem uczuciowość a dzisiejsza randka to kicha bo nie umiałem jej nic powiedzieć
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Lis 24, 2006 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiedz jej właśnie to! Kasiu/Zosiu/Marysiu nie dziw się, że nic sensownego nie umiem powiedzieć kiedy jesteś ze mną. To dlatego, ze jesteś taka kochana/śliczna/wspaniała/inteligentna/seksowna, że nie potrafię tego opisać. I na przykład wyślij jej jakąś fajną pocztówkę z zabawnym wierszykiem Smile
Powerade

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jakieśnormalne tematy do rzomowy? bo dzisiaj wogóle prawie nie rozmawialiśmy bo niewiedziałem co mówić tylko patrzyliśmy sie na siebie i był przypał
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co znaczy normalne tematy ???? - każdy temat jest normalny Smile
Powrót do góry
Powerade

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi mi oto że nie o uczuciach.......... bo my ciągle milczymy bo ja niewiem o czym mówić
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sob Lis 25, 2006 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mów o oststnich wydażeniach,o tym co sie stało wczoraj,dzisjaj Smile itp Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2