Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 9:21 pm Temat postu: |
|
|
anetka powinnas udac sie do lekarza ! teraz juz tylko czekaj na skurcze powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aneta8702
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 9:24 pm Temat postu: |
|
|
w poniedzialek mam wizyte to wszystko opowiem mam nadzieje ze do tego czasu nic sie nie wydarzy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 9:26 pm Temat postu: |
|
|
nom to juz niedługo napewno dasz rade. tak szybko sie nie rodzi. bedzie dobrze. napisz jak juz bedziesz mamuska _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aneta8702
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 9:29 pm Temat postu: |
|
|
z tego wszystkiego dzisiaj nawet sie spakowalam w koncu, zostaly mi tylko jeszcze rzeczy ktore mam dopiero zamowione i w poniedzialek powinny byc. ale zaczynam sie denerwowac ehh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justina1983
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 12:40 am Temat postu: |
|
|
Jak rodzilam pierwsze dziecko to dostalam skurcze o godz 2 w nocy na spaniu przygotowalam sie do szpitala tzn prysznic golenie ale wiem ze w szpitalu tez gola i robia lewatywe.O 5:30 pojechalismy do szpitala.wody mi nie odeszly a naciecie bylo konieczne syn urodzil sie dopiero o 13:05 to bylo 7 dni po terminie.Jak rodzilam corke :zblizal sie dzien terminu i dziecko juz wcale sie nie ruszalo i chyba to mnie najbardziej zmartwilo wiec razem z mezem pojechalismy do kliniki okazalo sie ze cisnienie mam jak do porodu,wiec juz zostalam.polozna powiedziala ze rano powinnam urodzic ,cala noc nialam lekkie skurcze takie jak przy okresie,rano jak wstalam skurszy juz nie czulam przeszly dziwne nie?ale cos mi dali na wywolanie skurczy i po 5min byly bardzo silne,wody tym razem mi odeszly ale niunia nie byla owinieta pepowina i natychmiast zabrali mnie na sale operacyjna.wiecej nie pamietam bo spalam haha wszystko dobieglo konca o 9:30 ZYCZE SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|