Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
duszyczka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 7:13 pm Temat postu: Jak w szybkim czasie zajść w ciąże. |
|
|
Interesuje mnie to zagadnienie,gdyz od lipca ubieglego roku nie moge zajsc w ciaze,a nie ma zadnych przeciwskazan.
---- edit by Paweł:
Prosze nie nadawać tytułów tematów wielkimi literami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 7:30 pm Temat postu: |
|
|
moze postaraj sie po stosuku trzymac nogi ponad głową - wtedy sperma w całości spłynie do pochwy.
możecie równiez stosowac pozycje z głęboką penetracją |
|
Powrót do góry |
|
|
|
duszyczka
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 7:55 pm Temat postu: |
|
|
Slyszalam o tym,bo moja znajoma nie mogla przez 4 lata zajsc w ciaze i tak zrobila i po miesiacu okazalo sie ze jest w ciazy.Ja tez tak sprobowalam i teraz czekam na okres,bedzie albo nie.Dodam,ze mam bardzo nieregularne okresy od 32 do 49 dnia cyklu.Poprzednia miesiaczke mialam 8 wrzesnia,kochalam sie z moim partnerem prawie codzien do 23 wrzesnia,bo potem wyjechal za granice,wydaje mi sie ze jak mam tak dlugie cykle,to raczej nie zasialismy tak oczekiwanej od dlugiego czasu fasolki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
duszyczka
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 7:57 pm Temat postu: |
|
|
aha,a z ta metoda,to lezalam prawie 20 minut w tej pozycji,ale pozniej i tak dosc sporo wylecialo mi spermy,juz nie wiem,moze malo chlonna jestem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 8:06 pm Temat postu: |
|
|
ja pamietam ze dla mnie najlepszą oznaka ciazy byl fakt ze wlasnie sperma sie wylewala - a to znaczylo ze kanal jest zamknięty
może i u ciebie tak jest oby
ale jesli nawet nie to próbuj dalej - w koncu sie uda wieże w to |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 10:07 am Temat postu: |
|
|
Ja tam niebardzo w to wierze,bo za kazdym razem jak sie kochamy to wiekszosc mi wylatuje,potem i tak dostaje okres.Kumpela mowila mi,ze ona tak nie ma,ze potem jej nic nie wylatuje,to ja juz nie wiem o co chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 10:11 am Temat postu: |
|
|
Ja juz czasem nie mam sily.Niby wszystko robimy tak jak trzeba,a nic z tego nie wychodzi.To jest niesprawiedliwe,bo te matki,ktore pija,cpaja rodza zdrowe dzieci,czesto je pozniej wyrzucajac na smietnik,zabijajac lub oddajac,to zachodza w ciaze normalnie.Albo taka na przyklad 16-latka pojdzie z chlopakiem do lozka i zaraz jest w ciazy,a te kobiety,ktore naprawde chca i dalyby dziecku wszystko,to maja problemy z zajsciem w ciaze.To jakas paranoja! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 12:14 pm Temat postu: |
|
|
No tak,moja nadzieja dzis sie skonczyla-dostalam okres :(Jest mi bardzo smuno i przykro,na dodatek strasznie boli mnie brzuch,ale bol fizyczny jest mniejszy od tego,ktory mam w srodku mej duszy i serca.Dlaczego nie wychodzi?dlaczego nie mozemy poczac tak bardzo upragnionego dziecka?Nie mam juz sil! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 12:29 pm Temat postu: |
|
|
nie poddawaj sie - najwazniejsze to wierzyć w to ze sie uda - naczej sie nie da
no i nie myśl uporczywie nad zaplodnieniem - to tylko powoduje stres co moze byc przyczyna niepowodzeń.
Jednocześnie moze watro przeprowadzic badania nad plodnościa - czasem to pomaga
Cytat: | Ja juz czasem nie mam sily.Niby wszystko robimy tak |
może dlatego ze tamte nawet o tym ne myśla - a starsze kobiety - kazdy stosunek przeżywają - myśla ,głowią sie i stresuja - bardzo.
Cytat: | ze potem jej nic nie wylatuje,to ja juz nie wiem o co chodzi |
poprostu u znajomej cała sperma pozostaje w organiźmie - u ciebie najwyraźniej nie - dlatego warto dłużej posiedzieć z nogami wyżej i dodatkowo kożystać z pozycji z głęboką penetracją |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 2:00 pm Temat postu: |
|
|
Jak mozesz,to napisz jakie to sa pozycje. |
|