Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak w szybkim czasie zajść w ciąże.

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Paź 10, 2006 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

np. pozycja od tyłu-wazne aby byla to tzw. pozycja na pieska Smile czy też pozycja klasyczna-w tym ze w tej odmianie kobieta powinna mieć nogi oparte np. o barki partnera aby ten wszedł jak najgłębiej Smile dobra jest też pozycja ginekologiczna Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie martw się nie jestes sama mnie rowniez wszystko wylatuje nawet staralam sie kiedys przetrzymac cala noc a z rana jak poszlam do wc buch wszystko splynelo, ale jestem dobrej mysli i wierze ze nam sie uda Smile
Powrót do góry
Aga xs
Gość

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuj sie tym tak,mnie rowniez za kazdem razem wylatywalo,a mimo to po miesiacu zaszlam w ciaze.Zycze powodzenia.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2