Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
warbar Spamer
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2015 9:23 am Temat postu: Jakie zabawki erotyczne polecacie |
|
|
Witam. Czym można wywiać nudę z sypialni/Czy zdarza się Wam używać takich zabawek? Może podzielimy się tutaj pomysłami na to jak ożywić życie intymne?Co warto jest sobie wypróbować?
polecam różne wibratory oraz nakladki wibrujące. Zwiększają odczucia.Co Wy polecacie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
minkaa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 23, 2015 8:28 am Temat postu: Re: Jakie zabawki erotyczne polecacie |
|
|
zastanawiam się czy podnieca Cię sam fakt,że używasz coś takiego czy rzeczywiście ma to fajne działanie. Zastanawialiście sie nad tym? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
DtB
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2015 9:09 am Temat postu: |
|
|
Mnie się wydaje, że w przypadku takich gadżetów sporą rolę odgrywa właśnie psychika. Sam nie miałem okazji jeszcze żadnego przetestować, ale może kiedyś nadarzy się okazja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sinior
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2015 11:34 am Temat postu: |
|
|
Myślę, że każdy powinien sobie wybrać coś dla siebie. Na stronie [zakaz umieszczania linków na forum] dostępne są różnego rodzaju gadżety erotyczne, więc warto sprawdzić sobie ich ofertę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joanna45
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2015 11:49 am Temat postu: |
|
|
DtB napisał: | Mnie się wydaje, że w przypadku takich gadżetów sporą rolę odgrywa właśnie psychika. Sam nie miałem okazji jeszcze żadnego przetestować, ale może kiedyś nadarzy się okazja |
Wg mnie psychika tu ma też wiele do życzenia, ale jak jest przyjemnie to psychika swoją drogą. Sprawdź na [zakaz umieszczania linków na forum] jakie mają świetne gażdzety. Jeśli zakupisz coś dla siebie lub dla was, to nikt o tym nie będzie wiedział, bo zapewniają maximum anonimowości i to właśnie jest megaplus |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joanna45
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2015 9:57 am Temat postu: |
|
|
Gadzetow w sieci jest pelno, trzeba tylko umiec je wybrać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beza111
|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2016 12:44 pm Temat postu: |
|
|
warto próbować takie gadźety, rozpalają zmysły |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gabi145
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2017 3:47 pm Temat postu: |
|
|
My od dłuższego czasu walczyliśmy z rutyna w łóżku. Przełomem okazał się Euphoria Club w Markach. To klub dla swingersów. Czasami tam chodzimy. Klub jest bardzo bezpieczny i prowadzona jest w nim ostra selekcja, więc jest pewność, że będą tam tylko osoby na poziomie. Nie trzeba się wymieniać partnerem, sama kwestia podglądania intymności jest bardzo podniecająca. Polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kreciamama
|
Wysłany: Pią Kwi 21, 2017 12:08 pm Temat postu: |
|
|
przy takich zabawkach to zdecydowanie inicjatywę przejmuje psychika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2017 10:15 am Temat postu: |
|
|
A jakieś żele intymne? Mozecie jakieś polecić? Zbliża sie rocznica ślubu moja i żony i zastanawiałem się nad kupieniem czegos specjalnego dla niej. Aktualnie stosujemy truskawkowy unimila i miętowy chłodzący ( który lubimy). Żona nie lubi rozgrzewających. Jkaie polecicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|