Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2017 1:32 pm Temat postu: |
|
|
W takim razie nie polecam żelu durex o z racji tego, powoduje naprzemienne uczucia zimna i gorąca. A nie każdy to lubi ( osobiście również za tym nie przepadałam). Znacznie bardziej przypadł mi do gustu libi gel. Nie jet tak rozreklamowany jak durexy czy unimile ale bardzo dobrze uwrażliwia okolice intymne i ma się o wiele większe odczucia Zamawiaj śmiało |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2017 2:09 pm Temat postu: |
|
|
Dostanę gdzieś stacjonarnie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2017 2:14 pm Temat postu: |
|
|
Szczerze powiedziawszy to nie wiem ponieważ sama zamawiałam przez internet. Będzie i w sklepach i na allegro. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Baśkaaa
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2019 7:58 pm Temat postu: wybór gadżetów erotycznych |
|
|
Wybór gadżetów erotycznych jest dość skomplikowany. Wszystko zależy od doznań, które chcesz poczuć. Warto zrobić rozeznanie i pomyśleć czego Wasz związek oczekuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
amarka
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2019 4:41 pm Temat postu: |
|
|
Nigdy wcześniej nie interesowały mnie rzeczy tego typu, ale słyszałam, że kulki gejszy są ostatnio bardzo modne. Czy któraś z Was ich używała? Udało mi się wczoraj taki gadżet znaleźć w sklepie https://ustami.pl i wlaśnie się zastanawiam czy je zamówić, czy nie. Co myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lilianka
|
Wysłany: Sro Kwi 03, 2019 9:48 pm Temat postu: |
|
|
a moze jakis fajny wibrator ? ja uwielbiam, maz tez, swietna zabawa, fajne urozmaicenie i oderwanie od codziennosci, jajeczko lush jest super, u nas na pierwszym miejscu ma duzo opcji, wiec mozna zaszalec, ale najwiekszym plusem jest to, ze mozna sterowac na odleglosc wiecie co to oznacza? brak ograniczen ;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|