Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jazda rowerem w dużym mieście a zanieczyszczenie powietrza

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aronnn

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 20, 2016 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biorę visanne od 3 miesięcy...szukam sposobu by do kuracji dolaczyć ziola czy witaminy które by wspomogly w u leczeniu tego świństwa!?a jeśli badanie na ilość witamin w organizmie i jakich brak to jak i gdzie wykonać?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
powietrza

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 04, 2018 10:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja w czasie największego smogu odpuszczam sobie treningi, czy to rowerowe czy bieganie. Nie ma co ryzykować. A w dni, kiedy stężenie zanieczyszczeń jest mniejsze, używam maski przeciwpyłowej. I tak w sumie przez całą zimę - tak całkiem szczerze to bardzo się cieszę, że w końcu będzie zakaz palenia w krk węglem, bo to, co zbiera się na filtrze maski po samem podróży z i do pracy woła o pomstę do nieba. A ja swoją maseczkę kupiłam przez internet, jakby ktoś był ciekawy Smile https://www.klakiernik.pl/pl/c/Maski-przeciwpylowe/341
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2