Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kardilog i palenie

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Matix

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:03 pm    Temat postu: Kardilog i palenie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ludzie prosze pomóżcie czy kardiolog przy badaniu serca może wykryć palenie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę że sam lekarz zapyta cię czy palisz. A dlaczego tak sie boisz? przeciesz obowiązuje go tajemnica lekarska a i w diagnozie nie napisze że palisz
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moze sie zorientowac po stanie twojego organizmu. Nawet nie wiesz jak bardzo widac i slychac po czlowieku palenie. Roznice rozumie sie dopiero gdy sie rzuci ktora to decyzje z serca polecam Wink
Powrót do góry
Matix

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alę ja palę 5 miesiący czy to tak widać?
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie tak bardzo, ale po co w ogóle palisz? nie lepiej nie mieć takich problemów?
KOBIETA

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W pluckach napewno ci slychac Razz
Daj spokoj nie warto sie w to pakowac. Palilam 4 lata i nawet nie wiesz jak ciezko bylo mi rzucic. Dopiero dzieki lekom mi sie udalo. Nic nie zyskujesz palac. Ciekawosc i dodawanie sobie powagi swoja droga ale na dluzsza mete to swiszczacy oddech,zadyszka po wejsciu na 1 pietro, kiepskie doznania w lozku, oslabiony smak zapach i wszechobecny smrod fajek dookola ciebie. A wierz mi- zucie gumy itp nic nie daje. Nam sie tylko wydaje ze nic od nas nie czuc. Palacz smierdzi. Cuchnie i tyle. Dla niepalacego zapach przypomina troche zepsute zeby.
I wspominam tu tylko o kosmetycznych usterkach bo co sie dzieje ze zdrowiem to na kazdej paczce pisza choc robimy wszystko zeby tego nie czytac Wink
Mowie ci- wiem jak to jest i dobrze radze rzuc to poki czas.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KOBIETA mam pytanie co robiłas żeby rzucić??i ile czasu
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sam ma ten ból Razz Niby sie pali a jednak jak ma sie powiedzieć i jedncześnie przyznać że sie doprowadziło do takiego stanu to jakoś głupio.

Ale lekarz powinen wiedzieć jednak o twoim stanie zdrowia.
W tedy może coś zaradzic i dobrze wybrać leczenie.
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zazywalam preparat o nazwie Tabex. On jest na recepte. Jest naprawde skuteczny. Lepszy niz srodki dostarczajace zastepcza dawke nikotyny. Nie wiem jak dla innych ale dla mnie rewelacja. Jest tylko male ale- Trzeba chciec rzucic. Jesli nie chcesz nic ci nie pomoze.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to akurat wiem, pale ok 10 lat... ale teraz mam silną motywację do rzucenia palenia i się poważnie zastanawiam nad tym specyfikiem Tabex`em.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2