Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kardilog i palenie

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KOBIETA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 8:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepisze ci normalnie lekarz rodzinny. A w niektorych aptekach to i bez recepty dostaniesz. Mnie pomogl od razu. A probowalam rzucac wiele razy i nic. I nie musisz miec silnej woli bo nie czujesz glodu nikotyny. Tylko wlasnie motywacje i chec.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Matix

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam 17 lat i próbuję rzucic palenie bo mi sie to nie podoba nie chce zostawić śladów po tym ale jeśi kardiolog wykryje to i rodzice się dowiedzą to jak myslicie czy jest taka możliwośc żeby sie nie dowiedzieli?
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 8:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze raz powtarzam że lekarza obowiązuje tajemnica lekarska, nie ma prawa powiedzieć twoim rodzicom czy palisz.
KOBIETA

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 8:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie. Zaden lekarz nie ma prawa informowac o czyms postronne osoby. Obowiazuje go tajemnica zawodu. Ale fajki i tak rzuc Wink
Powrót do góry
CiociaTori

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 9:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o tak bardzo polecam rzucenie fajek.... jest jeszcze sposób - "nie ma cholery bym znowu zapaliła" u mnie skutkuje już czwarty miesiąćWink
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 9:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie nie dziala Razz
Ja pod tym wzgledem to nawet sama siebie umialam oszukac Laughing
Gratuluje silnej woli.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2