Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

kiedy do szpitala???

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelina17i

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 4:26 pm    Temat postu: kiedy do szpitala??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam kochane kolezanki... dzis moj termin porodu ale nic sie ze mna nie dzieje niewiem czy jechac do szpitala czy czekac spokojnie w domku co myslicie o tym hmmm??? Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm a masz juz skurcze?.. warto sie przejechac zobaczyc co tam u niuni sie dzieje Razz. Chyba ze sie czujesz mega mega dobrze, ale zeby nie przetrzymac malenstwa? Sad

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 12:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez na twoim miejscu nawet tak profilaktycznie przejechalabym sie do szpitala, bo przenoszenie ciazy bywa czasem niebezpieczne... a ktory to juz tydzien??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka z tego co wiem to 40 Razz. wiec powinna jechac nie? tak dla spokoju... Very Happy

Powrót do góry
ewelina17i

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochane właśnie wróciłam ze szpitala i ktg mi wyszło idealne i mam przyjechac w niedziele... powiedzilay ze malej sie na swiat nie spieszy... juz zaczal mi sie 41 tydzien zobaczymy co bedzie do niedzieli...Smile pozdrawiam kochane Laughing
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo dobrze ze pojechalas, przynajmniej wiadomo ze jest wszystko ok i sie nie denerwujesz, a w ciazy lepiej dmuchac na zimne Smile niby mozna do 42 tygodnia ponosic, potem juz indukcja jest zazwyczaj czyli sztuczne wywolanie porodu - ale to jest normalne i niegrozne, czesto stosuja to w spzitalach Smile
Powrót do góry
ewelina17i

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka wiem wiem:) dziekuje kochana za zainteresowanie moja sprawa... Laughing chcialabym by juz bylo po wszystkim zeby moja malutka byla pomiedzy Nami Smile jeszcze jej nie ma na swiecie a tak ja kocham... Smile
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ja trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze, zeby porod byl lekki i bez komplikacji no i duzo zdrowka dla ciebie i dzidzi Smile
Powrót do góry
ewelina17i

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje Ci bardzo kochana pozdro... Smile Smile Smile
Powrót do góry
nikolka

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nikolka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2