Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kłykciny kończyste - przęcherzyk na narządach płciowych

Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zuzaa
Gość

PostWysłany: Wto Gru 13, 2005 1:21 pm    Temat postu: Kłykciny kończyste - przęcherzyk na narządach płciowych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dwa tygodnie temu zauważyłam dziwny nieduży twardy pęcherzyk ,który znajduje sie na narządach płciowych zarówno u mnie jak i u męża. jak mamy to leczyć czy konieczna jest wizyta u lekarza Shocked Crying or Very sad
Powrót do góry
gaba

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 30, 2006 10:18 pm    Temat postu: Czy to mogą być kłykciny kończyste??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od jakichś 3 mcy mam w okolicach krocza i warg sromowych krostkę. Początkowo miałam nadzieję, że to taka zwykła krostka, która po tygodniu lub dwóch zniknie, ale niestety. Po jakimś mcu zaczęła mnie swędzieć od czasu do czasu, zwłaszcza przy dotyku. Teraz, choć właściwie niewiele się zwiększyła, przypomina w dotyku kurzajkę. Boję, się, że to moga być kłykciny kończyste:(co wy na to...???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj!
Jeśli uprawiasz sex to raczej są to kłykciny! Mam ten sam problem! Najlepiej idź do proktologa lub dermatologa na badania! Puki jest to "świeże" może da się wyleczyć maściami! Pozdrowienia
Powrót do góry
fakieta

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 11:35 am    Temat postu: kłykciny kończyste Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich! Dowiedzialam sie rok roku temu o tym ze jestem chora na żadką chorobe przenoszona droga płciową kłykciny kończyste ktora moze byc wywodowana przez wirus HPV i moze ona prowadzic do raka szyjki macicy.Przepisano mi lek w plynie condyline lecz po zastosowaniu tylko uspilo problem a nie wyleczylo.a teraz znowu problem sie rozszerza.Zostalam skierowana na zabieg zamrazania.Moj problem jest taki ze nie wiem gdzie wyslac mojego partnera jakie badania powinien zrobic.pytalam sie ginekologa powiedzial ze jesli on nie ma objawow to problemu nie ma.Ale przeciez ja z powietrza tego nie dostalam.I chciala bym dowiedziec czy mozna zrobic jakies badania ktore mogly by to wykryc u niego.Jesli ktos z Was mial podobny problem bardzo prosze o rade.Pięknie dziekuje.

-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do odpowiedniejszego działu
Powrót do góry
nikt

PostWysłany: Sro Lut 14, 2007 5:38 pm    Temat postu: dziwne narosle skorne na wargach sromowych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hey>jestem dziewczyna. ostatnio zauwazylam na swoich wargach a raczej bardziej od srodka dziwne narosle skorne,choc sama nie wiem jak to nazwac Confused . wygladaja jak takie "sopelki",sa dwie i wiotkie jak normalna skora. czy wie ktos co to moze byc? bo sama nie mam pojecia Crying or Very sad

-------edit by drapaka-------
Proszę nadawać bardziej konkretne tematy.
Temat został zmieniony.
Powrót do góry
halo

PostWysłany: Sro Lut 14, 2007 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może kłykciny? najlepiej idź do ginekologa, żeby sprawdzić
Powrót do góry
nikt

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm no ale jak widzialam fotki to te klykciny nie maja normalnego wygladu,a to co teraz mam ma normalne zabarwienie skory, nie boli,nie mam jakiegos uczucia dyskomfortu,jedynie zw z tym ze to mi jakos przeszkadza wygladowo. sama nie wiem co to jest Confused
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 2:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po co gdybac co to moze byc lepiej wybrac sie do gina on zaradzi Smile
Powrót do góry
comet

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 2:59 pm    Temat postu: zabieg kosmetyczny Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Być może twój problem można rozwiązać za pomocą zwykłego zabiegu kosmetycznego. Ta narośl, nie jest naroślą, a tylko taką małą deformacją, która wychodzi z wejścia do pochwy i jest bardziej związana z błoną dziewiczą, niż z wargami s..
Może ona powodować pewien dyskomfort na wskutek podrażnień np. od bielizny, lecz jest ona nieszkodliwa.
Niemniej przydała by się tu opinia specjalisty.
Powrót do góry
nikt

PostWysłany: Sob Lut 17, 2007 12:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jednak okazaly sie to klykciny Crying or Very sad dlugo sie to leczy i jaka jest skutecznosc leczenia?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3