Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rocki Spamer
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 02, 2015 10:23 am Temat postu: |
|
|
to rzeczywiscie bardzo przystępna cena, zazwyczaj kosmetyki z wiesoiołkiem to koszt kilkudziesięciu złotych, wiec naprawdę sporo, a tutaj proszę kosmetyki na każdą kieszeń. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetaaa_ Spamer
|
Wysłany: Pią Paź 02, 2015 10:27 am Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście ceny mają niezłe, sama się spodziewałam że będą dużo droższe a tu miłe zaskoczenie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mloda-mama
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2015 11:51 pm Temat postu: |
|
|
anetaaa_ napisał: | Rzeczywiście ceny mają niezłe, sama się spodziewałam że będą dużo droższe a tu miłe zaskoczenie |
no to ciesze się że mogłam pomóc. Kosmetyki są na prawdę wysokiej jakości jak za te pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sarsaparilla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2016 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o problemy skórne typu suchość , podrażnienia czy nawet stany zapalne to ja ze spokojem serca od siebie mogę polecić kosmetyki Eloderm są to emolienty które bardzo dobrze sobie radzą z tego typu dolegliwościami skóry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaffka
|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2017 9:45 am Temat postu: |
|
|
Oillan są do suchej, wrażliwej cery, mam wrażenie że skóra po nich jest długo nawilżona, a nie tak jak po tych drogeryjnych że efek jest godzine, dwie a potem znó to samo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Carletka
|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2017 7:07 pm Temat postu: |
|
|
Jak do skóry nadmiernie suchej i wrażliwej to spróbuj Emolium. Stosuję od jakiegoś czasu i skóra jest elastyczna, delikatna i mocno nawilżona. Można je kupić w aptece i jest dużo ich kosmetyków do wyboru, więc każdy znajdzie coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lip 13, 2017 7:03 am Temat postu: |
|
|
Mam z natury bardzo suchą skórę ciała. Jeśli nie stosuję odpowiednich balsamów łuszczy się ( szczególnie na nogach). Dodatkowo wrastają włoski po depilacji. Tak wieć balsam jest moim swoistym must have w codziennej pielęgnacji. Wyprobowałam już wiele przeróżnych balsamów.
Z perspektywy czasu jestem w stanie stwierdzić,ze najlepsze działanie dała u mnie seria Emolium. Kosmetyki może nie takie tanie, ale niesamowicie wydajne i co najważniejsze świetnie nawilzają.
http://www.emolium.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zoltapigwa
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2018 11:56 am Temat postu: |
|
|
Mam cerę mieszaną, na nosie i brodzie lubią mi się robić krostki, co jakiś czas nakładam maseczke lerosett swederm, super działa na te rejony, wypryski już dawno mi sie nie pojawiały, dobrze oczyszcza skórę ale nie przesusza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2018 8:15 am Temat postu: |
|
|
Do wrażliwej skóry jak najbardziej.Jednak nadmiar emolientów może nie być dobry w przypadku cery tlustej, którą sama posiadam. Mam problemy z nadprodukcją sebum i nie chce jej jeszcze wspomagać...
Z racji tego,ze jestem już w pewnym wieku szukam kosmetyków które moga działac jednocześnie przeciwzmarszczkowo, jak również i normalizująco. Polecam kupić sobie serie kosmtyków od firmy Eva seb off.Szczególnie ich matujący krem na dzień, Idealnie nadaje się pod makijaż. Jednocześnie dobrze normalizuje działanie gruczołów łojowych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Brzozi
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2018 7:27 pm Temat postu: |
|
|
A co uważacie o kremie vichy nawilżającym? Ostatnio zastanawiałam sie nad zakupem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|