FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tomek88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2018 4:20 pm Temat postu: Kosmetyki siarczkowe |
|
|
Na trądzik podpowiem kosmetyki siarczkowe od dr Duda. W końcu udało mi się kupić żel do codziennej pielęgnacji po którym czuję że mam oczyszczoną i taką świeżą rzęską skórę i widzę, że te wszelkie wykwity po prostu stopniowo znikają. Żel łatwy w aplikacji dobrze się wchłania w skórę, wystarczy nałożyć dwa razy dziennie – z rana i pod wieczór. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rezolutna_dziewczynka
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Czw Paź 10, 2019 12:30 pm Temat postu: Re: Sucha skóra |
|
|
Aska napisał: | Od paru lat mam problemy z trądzikiem. Używam różnych toników, żelów do mycia twarzy, ale nie mogę za często używać takich kosmetyków, ponieważ bardzo wysusza mi się skóra. Im bardziej się wysusza tym wiecej jest wyprysków. Byćmoże to przez wodę- ale nawet mycie w przegotowanej wodzie nic mi nie pomaga, a stosowanie kremów jeszcze bardziej wysusza moją skórę. Jak mam o nią zadbać? Już nie mam siły do tego, przez ostanie miesiące zaczęła mi się łuszczyć skóra we brwiach. Proszę o pomoc:) | Witam moze kosmetyczka pomoże albo dermatolog.
Dodano po 3 godzinach 44 minutach:
Aska napisał: | Od paru lat mam problemy z trądzikiem. Używam różnych toników, żelów do mycia twarzy, ale nie mogę za często używać takich kosmetyków, ponieważ bardzo wysusza mi się skóra. Im bardziej się wysusza tym wiecej jest wyprysków. Byćmoże to przez wodę- ale nawet mycie w przegotowanej wodzie nic mi nie pomaga, a stosowanie kremów jeszcze bardziej wysusza moją skórę. Jak mam o nią zadbać? Już nie mam siły do tego, przez ostanie miesiące zaczęła mi się łuszczyć skóra we brwiach. Proszę o pomoc:) | Dermatolog coś doradzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|