Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 8:08 pm Temat postu: |
|
|
przeciez Twoj post został przyłaczony w odp. miejsce. poczytaj od 1wszej do ost. strony to sie czegos dowiesz...tak ciezko? nie rozumiem. nie bedziemy opisywac kazdemu po kolei, po to sie przyłacza posty _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
koles
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 6:44 pm Temat postu: sperma z krwia |
|
|
ostatnio zauwazylem ze podczas wytrysku sperma maila domieszke krwi ,w ten dzien mialem normlany wytrysk ,kilka godzin pozniej podczas drugiego raz wlasnei zauwazylem ze podczas wytrysku sperma byla z krwai nie czerwona perfidnie tylko taka jasno czerwona, chwile pozniej bylem sie odlac i w moczu krwi nie bylo , bylem dzis u lekkarza skierowala mnie na badanie moczu w ktorym nic nie wykryto teraz bede szedl na usg jamy brzusznej zeby sprawdzic czy nie mam kamieni na nerkach we wtrorek mam wizyte u urologa ,nigdy tak nie mialem jestem z lekka wystraszony ze mam moze jakies problemy z jadrami albo prostata ,boje sie uprawiac sex bo widok tej jasno czerownej spermu mnie przestraszyl ,
przyłączyłam temat do pokrewnego problematyką. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
koles
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 1:48 pm Temat postu: |
|
|
witam ponownie, dzis postanowilem sprawdzic czy jest jeszcze ta krew , nie ma jej ale moj maly jakos ciezko staje na nogi i spermy tez za duzo nie wylecialo ,niewiem czy jest to spowodowane strachem ze przy nast wytrysku znow pojawi sie krew ,nie wiem co mam o tym myslec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Patychaa
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Cześć . )
Kochałam się z moim chłopakiem i po stosunku w gumce razem ze spermą zauważyliśmy troche krwi. Dodam też, że kochaliśmy się w ostatni dzień okresu, gdzie praktycznie już nic mi nie leciało. Wydaje mi się mało możliwe, żeby moja krew dostała się do prezerwatywy. A więc skąd ta krew w gumce ? Boję się, że to może być coś poważnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
donia_p
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 10:05 pm Temat postu: Krew w spermie |
|
|
Problem wygląda tak: Moj chłopak był prawiczkiem. Uprawialiśmy sex już kilka razy. Za każdym razem pojawiała się krew. Na początku byłam pewna, że to z mojego powodu (nie bylam dziewicą myślalam, że to okres czy coś) nie przyszłoby mi do głowy, że może to być jego krew. Okazało się, ze krew wypływa wraz ze spermą podczas wytrysku. Co moze być tego powodem? Czy może to mieć jakiś związek z tym, że był prawiczkiem?
--------edited by emilka---------
temat przeniosłam do tematu, o takiej samej problematyce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 10:55 pm Temat postu: |
|
|
donia krew podczas wytrysku to nic dobrego! jak naszybciej do lekarza. nie chce straszyc ale moze to byc jakis nowotwor lub zapalenie prostaty,albo cos innego! nie wolno tego lekcewazyc. zaniechajcie stosunkow i migiem do lekarzA!!!
INF z NETA:
"Obecność krwi w spermie może być spowodowana kilkoma przyczynami, a jedną z nich jest zapalenie
prostaty. U młodego mężczyzny, bez innych wyraźnych dolegliwości, to jest najczęstszą przyczyną pojawiania się krwi. Ale, czy tak jest w istocie, można to ocenić tylko w czasie bezpośredniego kontaktu z pacjentem. Choroby
prostaty są najczęściej kojarzone z podeszłym wiekiem i jest to prawdą, ale w odniesieniu do przerostu tego narządu. Zapalenie, często o trudnej do uchwycenia przyczynie, jest raczej chorobą młodych mężczyzn." _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
słodka28
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 7:10 pm Temat postu: |
|
|
mam problem kochałem sie z facetem nagle z jego penisa polała sie krew i była sperma czy moge byc w ciąży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 10:41 pm Temat postu: |
|
|
miałas dni płodne i owulacje? jesli tak to tylko pogratulowac bo wiesz czym to grozi..
co do krwi:
przeczytaj co wyzej napisałam na ten temat. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|