Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 5:59 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm... A jak myślicie czopki glicerolowe mogą pomóc? Dostałam takie w aptece ale sie zabardzo nieznam. A no i nic zabardzo niepomaga przeczytałam w necie że trzeba jęść żeby sie załatwić przy zaparciach no a ja się źle czułam i niemiałam ochoty na nic no ale dziś jadłam już normalnie, pije durzo itd jak nieprzejdzie to wkońcu będe musiała do lekarza iść :/ Ale poczekam jeszcze. Jak myślicie gdzyby było by to coś powarznego to brzuch by bolał ? Czy nic tak jak u mnie? Jak przy noirmalnych zaparciach _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 10:41 pm Temat postu: |
|
|
myślę, że jakby brzuch bolał, to byłoby gorzej.
ale nie wiem, czy się za bardzo nie śpieszysz z tymi czopkami, to dopiero drugi dzień, kiedy się nie możesz załatwić. poczekaj może jeszcze. albo wypij herbatkę przeczyszczającą _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jarek151187
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Mialem cos takiego, to normalne zatwardzenie, moze byc spowodowane np zbyt dlugim przytrzymywaniem kału(np brak czasu na kupke). Krwawienie tez moze sie zdazyc, a tylek pozniej boli niesamowicie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 9:17 am Temat postu: |
|
|
No to dobrze że tak uwarzacie półki co ich niewziełam miałam zamiar ale niewyszło jak coś się zmieni to napisze. Dzięki za odpowiedzi.
No dziś niedziela i jakoś jest dobrze już wszystko0 ok Dzięki wielkie za wsparcie i nikomu takich przeżyć nieżycze. Pozdrawiam _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|