Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 10:17 pm Temat postu: |
|
|
hmm...a bierzesz może tabletki antykoncepcyjne?może zmienilas podkład, puder,jakis krem, balsam coś z tych rzeczy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 12:16 am Temat postu: |
|
|
W ogóle jakich używasz kosmetyków?
Po kuracji differinem (skoro go bierzesz to dokończ) polecam wizytę u kosmetyczki, a tego dermatologa sobie odpuść... sam się nie zna na rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gina83
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 1:43 am Temat postu: |
|
|
tez tak uwazam, ze najlepiej sobie go odpuscic. jesli chodzi o kosmetyki, to zmiany ich nie wplywaja jakos znaczaco na te krostki. jakis czas probowalam nie uzywac do mycia twarzy wody, czego nigdy wczesniej nie robilam bo zawsze czulam sie "brudna" myjac mleczkami i tonikami. no ale coz, okazalo sie, ze woda nie ma tu nic do rzeczy. tabletek antykoncepcyjnych nie uzywam. nie mam pojecia skad to sie bierze i dlaczego utrzymuje sie tak dlugo. zadnych radykalnych zmian nie blyo w rodzaju zmiany diety, tabletek anty czy innych lekow. moze oczyszczanie u kosmetyczki cos da. mysle ze do konca nie pozbede sie dzieki temu zrodla problemu ale mozliwe ze zlagodze skutki. moze to jakas bakteria? dziekuje za zainteresowanie tematem:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 1:49 am Temat postu: |
|
|
a nie myślałaś o mikrodermabrazji?podobno pomaga...ale to już kosmetyczka zdecyduje czy u Ciebie można jak są takie zmiany. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gina83
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 10:07 am Temat postu: |
|
|
o tym wlasnie myslalam. chodzilo mi tu glownie o blizny. itak narazie musze poczekac z tym differinem, moze w tym czasie uda mi sie odlozyc pieniadze na mikrodermabrazje:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 2:13 pm Temat postu: |
|
|
to w takim razie trzymam kciuki żeby pomogła. pisz jaki jest efekt bo sama chciałam tej mikrodermabrazji spróbować tylko nie wiem czy naprawdę pomaga... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Mikrodermabrazja jest skuteczna naprawdę, tylko należy wziąść kilka zabiegów - ale to jeszcze zależy od zaawansowania plam.
No ale najpierw wylecz sie z tych krostek, dopiero lecz plamy mikrodermabrazją. aa - nie ciśnij ich sama, to ważne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gina83
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 4:35 pm Temat postu: |
|
|
moja znajoma namawia mnie na mikrodermabrazje. ona miala ja tylko raz ale mowi ze juz po pierwszym razie zauwazyla efekty. jak juz sie zdecyduje to dam znac co i jak. mam nadzieje, ze ja tez bede mogla ja polecac innym:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Parszywek
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:19 pm Temat postu: Krosty na twarzy. |
|
|
Witam.
Od pewnego czasu, mianowicie od 2 gimn. a jestem w 3 na twarzy cały czas mam i wyskakują mi nowe krosty,chyba typu zaskróniaki, wągry i duuuuuże czerwone z białymi czopami.
I teraz pyt. czy jest jakiś skuteczny sposób na pozbycie sie tego w większym stopniu niz polowa albo calkiem ??
---edited by Mała Mi---
Temat przenosze w odpowiednie miejsce miejsce.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|