Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Krostki przy włoskach

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiulka
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 2:21 pm    Temat postu: krostki przy włoskach Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a może ktos mi pomoże...bo jak sie domyslacie do lekarza iśc mam piera i krępuje sie nieco... na wargach sromowych duzych mam cos jak niewielkie zgrubienia które goja sie po dwóch dniach..tzn jesli to opróznie-to bywa że nastepnego dnia nie ma..-zwykle trwa to dzien, dw, no góra trzy...
wiąże to troche z depilacja... to pojawia sie co jakis czas..raz, dwa..razy w miesiącu, zwykle pojedyncze...co to może być?
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sob Wrz 16, 2006 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro mowisz ze je oprozniasz to to sa pryszcze spowodowane depilacja, bo podrazniasz skrore w ten sposob, brud i baktrie sie tam dostaja wynikiem czego sa pryszcze i stany zapalne. Nie ma po co sie bac wizyty u lekarza, lepiej pojsc i miec to z glowy. Ja strasznie sie wstydzilam isc do ginekologo ale jak juz poszlam i przyszlo co do czego to sie tylko wyluzowalam i takie to jest robienie igly z widly...
Tez mi sie kiedys robily takie duze krosty po goleniu ale myje sie plynem do higieny intymnej z kory z debu czy jakos tak :p mysle ze to mi8 pomoglo.

Pozdrawiam,
Ola
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2