Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 5:02 pm Temat postu: |
|
|
a ja rok temu usunelam 2 kurzajki u dermatologa i do dzis nie ma sladu i za darmo i podzialalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia29
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Dermatolog wymraża kurzajki, Wartix też wymraża kurzajki. Mnie łatwiej było kupić sobie ten preparat i samej wymrozić kurzajkę niż kombinować wizytę u lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netinka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 10:44 am Temat postu: |
|
|
Niestety z kurzajkami jest tak że nie u każdego dana metoda zadziała.
No ale ja też mam [reklama] zamroziłam kurzajkę jeszcze nie odpadła ale odstaje. Strona [reklama] jest fajna można sporo się dowiedzieć jak walczyć z kurzajkami
Proszę czytać REGULAMIN! A zakładając konto na naszym portalu POWINNA PANI go przeczytać przed założeniem konta na naszym forum! W regulaminie pisze czarno na białym ! LINKI SĄ ZABRONIONE. LINK ZOSTAJE USUNIĘTY!
mala_mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 8:41 pm Temat postu: |
|
|
mam takie pytanie czy kurzajka może występować na głowie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 9:48 pm Temat postu: |
|
|
Najczęściej pojawiają się na dłoniach i stopach. Ale w pewnych sytuacjach bardzo łatwo można przenieść wirus na inne części ciała, co spowoduje powstanie kurzajki właśnie tam.
Także niewykluczone, że jeśli występują kurzajki na dłoniach, to wirus mógł zostać przeniesiony na głowę, co spowodowało powstanie kurzajki właśnie tam.
Proponuję udać się do dermatologa, że by ocenił zmianę _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 10:51 am Temat postu: |
|
|
bo tu chodzi o mojego męża on nie mieł kurzajki na dłoniach ani w żadnym innym miejścu do dermatologa nie może sie udać ponieważ nie jest ubezpieczony,a to co ma na głowie
ma biały kolor i się powiększa wygląda jak kużajka kupiłam mu w aptece preparat na różne takie narośla nazywa się BRODACID co prawda odleciało mu to po pewnym czasie smarowania ale się odnowiła niestety |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 11:20 am Temat postu: |
|
|
Zawsze może iść prywatnie...A skoro się odnawia, to obawiam się że sami sobie z tym nie poradzicie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona_ona
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 4:23 pm Temat postu: |
|
|
ja w dzieciństwie miałam często kurzajki. znikały to pojawiały się następne.
mój brat sobie wypalał zapałkami chyba go bolało przechodziło na moment i wracały kurzajki.
potem mieliśmy jakiś płyn. nic nie działał...
hm to dziwne ale kurzajki mi zniknęły po zetknięciu się z sokiem tartych ziemniaków tzn pamiętam że po tym jak tarłam ziemniaki kurzajki zniknęły. nie, nie starłam ich na tarce bo by krewka leciała a nic takiego nie było. _________________ We collect our phobias
Our sicknesses
Feel so good only when we can complain
Riverside - Schizophrenic Prayer |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arlet
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 11:31 pm Temat postu: |
|
|
dobry jest naturalny sposob, smarowac jaskolczym zielem. wtedy ona sie robi zolta, a potem czarna. i jak sie pare dni z rzedu smaruje to potem sama odejdzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kellly
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 5:54 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej wymrozic, ciekłym azotem (wartner) miałam ja miały moje dzieci i teraz ani śladu!!!!! tylko trzeba dobrze przymrozic aż będzie szczypac i zrobi sie białe- powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|