Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gabi145
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2017 8:24 pm Temat postu: kwas hialuronowy |
|
|
Witam, podłączam się pod pytaniem. Moja przyjaciółka ostatnio wygląda przepięknie. Pytałam jej co stosuje, czy może była na jakimś zabiegu, a ona mi mówi, że stosuje kwas hialuronowy, zawsze byłam sceptycznie nastawiona do takich rzeczy, ale ona naprawdę wygląda pięknie. Co o tym myślicie? Możecie coś jeszcze polecić? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yola Spamer
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2017 11:47 am Temat postu: |
|
|
Tego nigdy nie stosowałam natomiast chodzę do[zakaz zamieszczania linków na forum]na icoone ale głównie z powodu cellulitu. Uważam,że po to są zabiegi medycyny estetycznej aby z nich korzystać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
OlgaC
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2017 8:30 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli się nie przesadzi to czemu nie? Kwas po jakimś czasie się wchłania i nie jest szkodliwy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tartarelka
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2017 3:39 pm Temat postu: klinika |
|
|
Kwas hialuronowy zaaplikowany w profesjonalnej klinice daje super efekty. Ja poddaje sie regularnie temu zabiegowi w klinice Miracki w stolicy, poczytaj sobie http://klinikamiracki.pl/zabieg/kwas-hialuronowy/ Ja jestem bardzo zadowolona i polecam ale tylko jesli masz 100% pewnosci ze miejsce w ktorym chcesz sie temu poddac ma doswiadczenie i potrzebna wiedze. Dlatego polecam Mirackiego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pychK63
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewa901
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2018 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja równiez na początku byłam negatywnie nastawiona. Natomiast ampułki z kwasem hialuronowym dobrze działają na nawilżenie skóry . Wiąże w skórze cząsteczki wody oraz wpływa pozytywnie na jej jędrność. Bardzo go polecam, jednak zabiegi trzeba dość często powtarzać, gdyż kwas w naturalny sposób rozkłada się w ogranizmie. Efekt utrzymuje się około 6 miesięcy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drdree
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2018 4:54 pm Temat postu: |
|
|
Ja raczej jestem przeciwny wstrzykiwaniu sobie czegokolwiek w twarz. Gdyby moja dziewczyna chciała coś takiego zrobić stanowczo bym jej zabraniał. Są inne zabiegi,które są o wiele bardziej bezpieczne a kobieta wygląda po nich pięknie. Moja dziewczyna przed weselem swojej przyjaciółki u której była świadkową zaserwowała sobie zabiegi bankietowe i muszę przyznać, że zmiana była widoczna gołym okiem nawet dla mnie. Wyczytała o tym zabiegu tutaj:http://www.kobiety.pl/uroda/zabiegi-bankietowe-na-czym-polegaja Wyglądała przepięknie i młodziej, także ja bym raczej polecał kobietom coś takiego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamder
|
Wysłany: Sob Lut 03, 2018 5:52 pm Temat postu: |
|
|
czesc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Janessie
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2018 2:21 pm Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim kwas hialuronowy wystepuje naturalnie w naszej skorze. Z tego co tutaj jest napisane http://www.wbienkowski.pl/medycyna-estetyczna/wypelniacze/ jest to jeden z wypelniaczy, ktory stosuje sie do pielegnacji skory i do utrzymania odpowiedniego nawilżenia. Siostra powiekszała sobie usta wlasnie kwasem hialuronowym w ubieglym roku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
|
Powrót do góry |
|
|