Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kociczka80
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2018 7:48 pm Temat postu: |
|
|
tez bylam sceptyczna jeszcze 3 czy 4 lata temu mowilam ze trzeba starzec sie z godnoscia hehe ale jak czas dopadl mnie to szybko zmienilam zdanie bylam u dr Marii Noszczyk, to dermatolog z kliniki Melitus na Żoliborzu i to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć bo efekt jest niesamowity |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drdree
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2018 4:32 pm Temat postu: |
|
|
Musiałyby to być niewielkie ilości. Osobiście jestem tego przeciwnikiem. Myślę, że są inne sposoby na to by wyglądać pięknie. Zwłaszcza, że wiele kobiet wyolbrzymia swoje mankamenty. Mężczyźni na to nawet nie zwracają uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dynamical
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2018 9:17 am Temat postu: |
|
|
Jeśli dzięki takiemu zabiegowi jak np. wstrzyknięcie kwasu hialuronowego w usta kobieta może poczuć się lepiej sama ze sobą, pewniej, to czemu nie? Ja również byłam przeciwna wszelkiemu ingerowaniu w ciało, ale kiedy poczytałam o tym więcej, nasłuchałam się opinii koleżanek, to nie jest to takie złe. Może sama kiedyś się zdecyduję.
|
|
|
nowela
|
Wysłany: Czw Maj 31, 2018 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Kwasu hialuronowego nie należy się bać, bo pomimo, że jest kwasem, nie wpływa w żaden sposób negatywnie na skórę. Co prawda na zabiegi medycyny estetycznej bym się nie zdecydowała, ale widzę poprawie we wchłanianiu moich kremów i wyglądzie skóry, odkąd zaczęłam go dodawać do domowych rytuałów pielęgnacyjnych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zoltapigwa
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2018 9:58 am Temat postu: |
|
|
Kwas hialuronowy daje świetne efekty, jakiś czas temu robilam w magicznej klinice powiększanie ust kwasem hialuronowym, efekt super, ja czuję się lepiej bo zlikwidowałam sobie asymetrię ust, cieszę się ze się zdecydowałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|