Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Paź 05, 2018 6:12 pm Temat postu:
Też mam podobny problem i przerabiałam już wielu różnych leków i jak pisałaś, po niektórych rano było na prawdę ciężki. Z tych bez recepty to porażka i szkoda pieniędzy, nic a nic nie działają, zwłaszcza ta cała melatonia i jej pochodne. Tu ktoś w ciekawy sposób opisał całą listę leków nasennych i tego jakie mają skutki uboczne a jakie pozytywne skutki http://medicot.pl/forum/inne/skuteczne-leki-nasenne/ Po przeczytaniu opisów tych leków, będziesz wiedzieć od których trzymać się z daleka jak lekarz ci przepisze.
Powrót do góry
marikakosa
Wysłany: Sro Sty 02, 2019 3:18 pm Temat postu:
Mogę zaproponować tabletki nasen albo hydroksyzynę, która mnie osobiście bardzo pomaga. Jeśli jednak nie możemy spokojnie spać proponuję udać się do specjalisty po konsultacje. Badania laboratoryjne również tutaj mogą pomóc znaleźć przyczynę..
Powrót do góry
lineska
Zamawiałam je swojego czasu i fajnie działały. Chociaż nie miała problemów ze snem samym w sobie tylko z zasypianiem. Warto spróbować, bo to ziołowe i na aptece DOZ kosztuje grosze.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Leki
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2