Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
iloonka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Brałam plastry, brałam Cilest, Marvelon, Yaz, trochę tego było, ale po niczym nie czułam się tak dobrze. Lekarz sobie na mnie robił doświadczenia, zamiast zrobić badania i dobrać mi lek, no ale w końcu trafił. Jestem bardzo zadowolona z Lesine. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wanda_1
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 2:59 pm Temat postu: |
|
|
Hej, ja też biorę Lesine od Marca i również czuje się po nich świetnie. znacznie lepiej nić po wszystkich innych tabletkach. Zauważyłam też znaczną poprawę cery, nie robią mi się pryszcze, cera wygląda na zdrowsza i jędrniejszą. Warto zapytać o nie ginekologa, bo są naprawdę świetne!
Dodano po 1 minutach:
Hej, ja tez biore Lesine od Marca i rowniez czuje sie po nich swietnie. znacznie lepiej niz po wszystkich innych tabletkach. Zauwazyłam tez znaczna poprawe cery, nie robią mi sie pryszcze, cera wygląda na zdrowsza i jedrniejsza. Warto zapytać o nie ginekologa, bo sa naprawdę swietne! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pchlina
|
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 1:32 pm Temat postu: |
|
|
ja też biorę od marca Lesine i dla mnie są super, na początku miałam plamienia, a co najlepsze poprawiła mi się cera :-)
Też polecam te tabsy! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iloonka
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 4:29 pm Temat postu: |
|
|
Co do cery to faktycznie widać poprawę po Lesine. Nawet gin mówiła, że bardzo możliwe, że cera się poprawi. Przynajmniej mniej fluidu idzie hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iloonka
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 10:55 am Temat postu: |
|
|
No generalnie świetne tabsy jak dla mnie, dobrze dobrane i co najważniejsze działają Lesine też nie kosztuje drogo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sab
|
Wysłany: Czw Gru 15, 2011 8:07 pm Temat postu: |
|
|
mnie osobiście interesuje, czy po lesine powiekszyly wam sie piersi? jak to podobno dzieje sie przy braniu antykonceptow. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Gru 18, 2011 4:07 am Temat postu: |
|
|
Piersi mogą się nieco powiększyć ale nie muszą. Zaś efekt ten znika wraz z odstawieniem antykoncepcji. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
heke
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Kurcze... Myślałam, że te tabletki coś zmienią... na lepsze. Ale jest gorzej.
3kg do przodu i kompletny spadek libido. Chyba trzeba się skonsultować z lekarzem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 4:33 am Temat postu: |
|
|
Ogranicz słodycze, więcej się ruszaj i uważaj co jesz i o jakich porach. Co do libido...Poczekaj do 3 opakowania. Jesli nic sie nie zmieni proponuję zmienic preparat, lub w ogóle odstawić antykoncepcję hormonalną. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
heke
|
Wysłany: Czw Lut 02, 2012 12:11 am Temat postu: |
|
|
Nic się nie zmieniło co do libido. Odnośnie wagi, to fakt- może za mało się ruszam. Ale wczoraj byłam u ginekologa i ze względu na moje żylaki, mam odstawić tabletki i porobić ważne badania w ciągu następnego cyklu. Wtedy zobaczymy co dalej
Mój nowy lekarz nie słyszał jeszcze o tych tabletkach hehe Musiałam mu pokazać opakowanie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|