Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Maly penis

Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
slaweeekkk

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 11, 2006 9:46 pm    Temat postu: Penis Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Mam problem dotyczący mojego penisa. Mam 21 la i mój penis ma 14 cm długości lecz jest mały w spoczynku. We wzwodzie nie jest "gruby"(ma 4 cm srednicy obwód około 12) i to mnie boli najbardziej. Czy można coś zrobić,żeby troszke zgrubiał czy jest zależnosć od wagi ciała bo mam niedowage?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Jah

PostWysłany: Sob Maj 13, 2006 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydłużyć można różnymi długotrwałymi zabiegami(swego rodzaju 'ćwiczenia' - poszukaj w googlach) - ale o takich zgrubiających nie słyszałem.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Maj 13, 2006 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe no niestety zostaje Ci jedynie operacja plastyczna Razz

To co napisał Jah, to poprostu zwiększenie ucisku oraz przyspeszenie tętna.

Penis to ciało jamiste (czyli ciałka krwionośne przez które przepływa krew) oraz mięsień gładki.

Możńa kupić specialne obręcze czy nawet pąpki do zwiększenia panisa. Ale to sztuczka najzwyklejsza w świecie znana od starożytności. Zwiększa penisa ale na jakiś czas (godzina to maks). Zwiększenie na stałe musiał by być już przez lekarza kierowane.

Z tego co opsujesz to tylko to że nie jest to jakaś idealna co do milimetra średnia dla europy.
Tylko co to zmienia?

Penis nie słóży do bycia wymiarowym czy też nie ale do zadowalania sie i kobiety.
Miałeś z tym problem? Żłe doświadczenia, wspomnienia?
Wydaje mi sie że bardziej to w tym może tkwić twój problem niż te centymetry.

Tak na dobrą sprawe która kobieta w łóżku na oko jest wstanie stwierdzić czy to jest 15 cm czy 19? To jest poprostu nie możliwe. Owszem może, jeżeli miała wcześniej już jakieś doświadczenie wiedzieć miej więcej. Ale czy to waże, założe sie żę najpierw spróbuje z tobą a dopiero oceni.

Sama idea oceniania wydaje mi sie lekko dziwna. Przecież chodzi samo przeżycie a nie o to czy to było wymiarowe. Na seks naszczęście nie ma wymogów unijnych piszac kolokwialnie.

nie piszesz czy jesteś z jakąś kobietą czy też nie. Wiesz najleprzym sposben na tego typu kompleksy jest poprostu zadużęnie sie, poczucie motyli w brzuchu jakiś wypad gdzieś no i seks. W sytacji gdzie szał uczuć przyćmi was na tyle że nie będziecie zwracać uwagi czy to jest 13 cm czy 21 cm, lecz będzie was obchodzić aby być ze sobą jak najbliżej sie da.

Jeżęli udało by sie wam jeszcze pamiętać o zabezpieczeniu to było by genialnie. Aby była jasność nie namawiam do braku odpowiedzialności, ale jak obaj ruszycie głową to znajdziecie wyjscie aby być namiętnymi zachowując rozsądek.
Powrót do góry
LOL
Gość

PostWysłany: Czw Maj 18, 2006 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy 16 cm w wieku 17 lat pzy wzroscie 169 to dobry wynik xD?
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 18, 2006 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

16 cm spokojnie mieści sie w granicach europejskich.

Nie masz czym sie martwić. Zajmi sie poprostu sprawianiem przyjemnosci partnerce, oddaj sie temu beznamiętnie a napewno będzie dobrze Very Happy
Powrót do góry
Jah

PostWysłany: Pią Maj 19, 2006 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesteś pewny że długotrwałe "rozciąganie"(bo przecież na tym głównie polegają "ćwiczenia wydłużające penisa") nie daje rezultatów?

Panowie... Znacznie więcej części ciała służy do dawania przyjemności partnerce niż tylko to , na czego rozmiar najbardziej uwagę zwracacie.

Odpowiednia stymulacja chociażby dłonią podczas penetracji naprawdę potrafi duużo zdziałać;]

Jakość przeważa nad ilością, jeśli wiecie o czym mówię.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Maj 20, 2006 9:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak jestem tego pewien.

Wiem na czym obydwa procesy polegają.

1) to poprostu zwiększenie ancisku na członka, co powduje szybsze i większe krążenie krwi w ściśniętym ciale jamistym, krew nie możę rozlewać sie po tak dużym obszarze jak zwykle więc poprostu jest uzyskany wizualny efekt zwiększenia objętości. Czasem to są krązki, czasem pąpki, różne są urządzenia lecz zasada działania jedna.

2)
a) Miesień gładki z którego jest zbudowany penis jak każdy miesień ma pewne ograniczenie fizyczne. A to że nie mamy na niego świadomego wpływu gwarantuje bezpiczeństwo Wink Oraz w większości przypadków niezawodność.

b) krwi w organiźmie jest stała ilość, przekzanie większej ilości krwi do ciała jamistego w penisie oznaczało by niedotlenienie innych części organizmu. Więc 0,5 m długości to wytówr komputera Wink Bo człowiek na tym etapie rozwoju nie jest wstanie panować nad tym, a nawet jak by potrafił (bądz w razie jakiegoś defektu) poprostu udusił by sie, doszło by do sytacji gdize zbyt mało krwi dociera do muzgu i nastąpiło by obumarcie kory muzgowej (dlatego wyżej pisałem że dla bezpiczeństwa organizmu nie mamy na to świadomego wpływu).

Więc aby efekt był stały trzeba by pokonać bariery w psesadkach muzgowych (czego ludzie nie są wstanie) tak aby organizm w bezpieczny sposób przesysłął większą ilość krwi, w jakiś sposób powiększyć możliwości skurczowo-roskurczowe mięśnia gładkiego, oraz zwiększyć ilość krwi w organiźmie.

Jak widać sztuczka z objętośćią to tylko sztuczka.

Owszem jest pełno reklam w sexshop'ach, żę po jakimś tam treningu objętość bedize większa, chwyt reklamowy nic więcej.

Końcówk twojej wypowiedzi to sedno tego wszystkiego.
Problem z wielkością wydaje mi sie tak jak by był domeną ludzi którzy jeszcze nieprzzwyciężyli bariery nagości.

Powoli spokojnie przełamać tąbariere, a potem zająć sie za pieszczoty i spełnienia. Myśle ze w tedy problem z wielkością zniknie raz na zawsze Wink
Powrót do góry
kobieta
Gość

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 1:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyluzuj kochany Very Happy to wcale nie jest maly penis. normalna kobieta zwraca uwage na to co tym penisem robisz a nie na wielkosc.jak ci ktoras cos powie to ja olej niech sobie wibrator kupi Laughing i nic nie probuj rozciagac bo to nic nie da a zaszkodzic moze Wink nie daj sie zwariowac.kobiety tez maja glupie kompleksy z ktorych nic nie wynika poza stresem na przyklad na punkcie celulitu Wink ja wiem napewno ze zadna kobieta nie uprawia seksu z linijka w dloni Laughing jesli naprawde sie kogos kocha i pragnie jego wlasnie cialo jest dla nas idealne.
Powrót do góry
slaweeekkk

PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 10:14 pm    Temat postu: Maly penis Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zwracam się z prośbą o pomoc. Co zrobić? Mam penisa małego w spoczynku, jest bardzo cienki i prawdę mówiąc wstydzę się wyjść nawet na plażę w slipach. W zwodzie na spokojnie ma jakies 13/14cm ale również jest cienki. Co zrobić czy warto iśc z tym do lekarza Pomoże to coś? Mam 21 lat.Proszę o pomoc

-------by kobieta--------
Prosze nie nadawac postom tematow typu "pomocy" albo "problem".
Temat powinien informowac o glownym zagadnieniu posta.
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 6:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taka natura - nie ma się co przejmować - ważne by spełniał swoją funkcję Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3