Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 1:54 am Temat postu: |
|
|
A ja mam 75 D i sa piekne i wcale za głupią sie nie uwazam, w koncu chodze do renomowanego liceum
Ale samokrytyka _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 10:53 am Temat postu: |
|
|
dziewczyny a co ma rozmiar biustu do penisa?? _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 10:56 am Temat postu: |
|
|
hehe - tak jak kobieta jest oceniana czesto na podstawie biustu przez mężczyzn(a niekiedy i kobiety ) tak facet jest oceniany po kroczu - głównie przez kobiety |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 11:00 am Temat postu: |
|
|
jasne ale ja tu widze dużą różnice, jak iodziesz po ulicy i patrzysz na faceta to nie widzisz jakiego ma penisa, a jak spojrzysz na kobiete to raczej nie da sie nie zauważyć jej biustu, szczególnie latem.
No, to różnica prawda(?). Więc nie rozumiem co ma jedno do drugiego, poza tym że to "punkty kompleksyjne" _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 11:03 am Temat postu: |
|
|
ja na to nie patrze ale są osoby ktore po wielkości krocza jakoś oceniają faceta - im większe wypuklenie tym lepsza ocena. chore ale prawdziwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 11:10 am Temat postu: |
|
|
jasne ale to chyba tylko na basenie, nad jeziorem lub nad morzem. Bo jakoś tak nie wydajemi się żeby na ulicy patrzeć facetom na krocze. Twarz rzuca sie w oczy a nie krocze. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 11:14 am Temat postu: |
|
|
wiesz są ludzie i ludziska - niektórzy patrza na twarz - inni wolą na krocze
trudniej to robic w bezpośrednim kontakcie porównując z kobieta ale jest możliwe - i zdarza sie
ludzie to dziwne stworzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 7:04 pm Temat postu: |
|
|
ja też szczerze mówiąc nie widze wielkiego powiązania pomiedzy biustem a penisem, ale chodziło mi tylko o to, że nawet jeśli ktoś powie i wytłumaczy bardzo racjonalnie, ze wyglad, wzrost, wielkośc nie ma znaczenia to i tak trzeba pokonać swoja bariere psychiczną. Nie wiem, może chodzić nawet o kompleks że się ma za duże stopy na przykład (tego też na pierwszy rzut oka nie zauważa się), o cokolwiek. Trzeba po prostu olać tych, którzy się wyśmiewają i mieć poczucie własnej wartości, nie dołować się takimi szczegółami, drobiazgami. Uff. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|