Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
romantyk1980
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 5:31 pm Temat postu: Mam 28 lat i nie mam zarostu. |
|
|
Czy to normalne? Nigdy się jeszcze nie goliłem,tylko wąsy mi rosną i jakieś tam "kłaczki" na brodzie,ale policzki mam głaciutkie jak pupa niemowlaka.Niektórzy faceci w gimnazjum już się zaczynają golić,a ja prawie 28 lat i w ogóle nie widzę żeby broda miała zamiar mi w ogóle zacząć rosnąć.Stąd ten mój młody wygląd,wszyscy mnie traktują jak nastolatka,bo widzą że nie mam zarostu,a za dwa lata 30-tka.
Oprócz tego wszyscy faceci mają włosy na tyłku,cały tyłek mają obrośnięty,a ja mam głaciutki,w moim wieku faceci mają owłosioną klatkę a ja mam głaciutką.Włosów na moim penisku też mam mało(w porównaniu do innych facetów).Niektórzy faceci mają całe owłosione ręce i nogi,a ja niby też mam włosy,tylko że takie rzadkie i z daleka ich nie widać.W ogóle jak tak na mnie spojrzeć,to wyglądam jak taki 15-to latek z młodziutkim ciałkiem.Gdyby nie moje wąsy,to chyba bym się do przedszkola cofnął.
Ostatnio zmieniony przez romantyk1980 dnia Nie Wrz 23, 2007 5:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 5:40 pm Temat postu: |
|
|
a badałeś poziom hormonów?
byłeś u endokrynologa? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
romantyk1980
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 5:42 pm Temat postu: |
|
|
Nie.Bo wszędzie mam daleko.Do najbliższego lekarza mam około 6-7 km.A do szpitala to z 10.
Dlatego dzieci po 10-12 lat mówią do mnie per TY,bo młodo wyglądam.Czasem nawet jeszcze młodsze tak do mnie mówią.Trzy lata temu podrywała mnie 14-to latka.Powiedziała że by chciała się ze mną spotykać.Dała mi swój numer telefonu,żebym do niej zadzwonił.Ja na następny dzień zadzwoniłem,a ona do mnie "ile masz lat?" .Ja powiedziałem ,że 24.T ona "ojej,ja myślałam że masz z 18-cie" i odłożyła słuchawkę.Dlatego nawet dziewczynki po 13-14 lat do mnie per TY,bo myślą,że jestem od nich niewiele starszy.To wina mojego młodego wyglądu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 6:07 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem młody wygląd to zaleta, ale ok... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 8:19 pm Temat postu: |
|
|
ja bym sie cieszył na Twoim miejscu ja mam 18 lat i musze sie golić co drugi dzień;] irytujące to jest strasznie;]
Ostatnio zmieniony przez mikmik dnia Czw Paź 04, 2007 11:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
romantyk1980
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym się nie golił w ogóle i bym się cieszył swoim zarostem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 11:07 pm Temat postu: |
|
|
co tu do radości??
mam brudke która trzeba golić i jest uporczywe;[ syzyfowa praca;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
romantyk1980
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 11:10 pm Temat postu: |
|
|
A ja bym tej brody nie golił,chociaż bym wyglądał jak facet,a nie jak chłopiec. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 11:16 pm Temat postu: |
|
|
hmm... z zarostem to jest roznie, kiedys mi sie podoabli faceci ktorzy wogole nie maja zaorstu - moj ex tak mial i mi sie podobalo teraz lubie jak moj terazniejszy facet ma leciutki zaroscik ale bez zadnych krzaczorow czy czegos takiego wyglada tak sexi ale bez zarostu tez go lubie - to zalezy od mojego anstawienia i humorku
moim zdaniem to zalezy od faceta czy lepiej mu w zaroscie czy nie
moze tobie lepiej bez |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 9:14 am Temat postu: |
|
|
Ludzie:/
Brak zarostu to jakis problem organizmu. dzis nie masz zarostu a jutro znow cos innego sie uaktywin. Jak najszybciej badanie poziomu hormonow.
I tyle. A jak chcecie pogadac o seksownosci brodek to załóżcie temat: czy uwazasz ze zarost jest sexy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|