Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Masturbacja [mężczyzn]

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
RobertAdam

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 23, 2007 2:41 pm    Temat postu: Zagrożenie wynikające z masturbacji myślę, że jest uwarunkow Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę, że "zagrożenie" wynikające z masturbacji jest uwarunkowane osobowścią i stanem naszego zdrowia. Niektórzy seksuolodzy twierdzą nawet, że jest nieszkodliwa. Ja myślę też, że jest to tzw: mniejsze zło (mam tu na myśli niepodejmowanie kontaktów seksualnych, z których mogłyby wynikać nieporządane skutki: ciąża, choroby, opinia wśród ludzi). Jedyną zaletą takich praktyk może być poznanie własnego ciała. Spotkałem się też prasie i Internecie z opiniami takimi, że masturbacja nie czyni normalnego życia seksualnego tak ekscytującego pod względem doznań emocjonalnych, jak mogłoby ono być bez samozaspakajania się.
Jeśli jesteśmy nieśmiali w kontaktach z płcią przeciwną lub nie możemy doczekać się normalnego życia seksualnego wtedy dość często musimy uciekać się do metod zastępczych.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Cze 26, 2007 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę, że jeżeli tuz przed samym wytryskiem przyciśniesz miejsce tuż pod główką członka... potrzymasz kilka sekund i puścisz. Wtedy będzie orgazm mocniejszy Wink

Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Wto Cze 26, 2007 3:50 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Cze 26, 2007 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może Ci kobieta w tym pomoże Very Happy
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Cze 26, 2007 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie wiem. Może ktoś inny się wypowie.. póki co, nie wiem co doradzić. Wink
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 11:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No, faceci, a Wy? Co?
... nie macie pomysłów?
Powrót do góry
ssak

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 1:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja jestem facetem ale nie pomoge bo też nie wiem jak Wink jedyne co moge poradzić to " załatw sobie kobiete " Smile napewno będzie lepiej Very Happy
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 6:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No według mnie, to też najlepszy pomysł. Kobieta może wiele zdziałać Wink
Ale jak kto woli.
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 8:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A probowales masturbacji przez stymulacje prostaty ?
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jakoś nie doszedłem tam Razz
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poszukaj poczytaj jak zrobisz co trzeba w odpowiednim momencie jest dosc ciekawie Smile probowalem ale raz albo dwa
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3