Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Masturbacja [mężczyzn]

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kicha, kicha, kicha Razz Razz Nic mi nie pasuje. Nie no musi byc coś jeszcze. A jest może coś takiego związane z jakąs pozycją podczas seksu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
qwertyuiop

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 05, 2007 12:06 am    Temat postu: pierwsze masturbacje Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
od pewnego czasu zaczalem sie masturbowac,
ale boje sie wysunac całkowice żołądź
czy może to czymś grozić, czy nie bać sięSmile?
(mam 16lat)
z góry dzięki za odpowiedzi
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 05, 2007 12:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapraszam do Innego działu ( kliknij na mój adres w podpisie ).

Nie masz czego się bać Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 05, 2007 6:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co byś zrobił ?
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 05, 2007 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea napisał:
Co byś zrobił ?

Nie rozumiem? Co bym zrobił?? Na twoim miejscu zcalił bym ten temat Smile Razz

---
helloween - celna uwaga przesuwam temat Smile i przylaczam do podobnego
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 21, 2007 10:18 pm    Temat postu: Re: pierwsze masturbacje Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

qwertyuiop napisał:
witam
od pewnego czasu zaczalem sie masturbowac,
ale boje sie wysunac całkowice żołądź
czy może to czymś grozić, czy nie bać sięSmile?
(mam 16lat)
z góry dzięki za odpowiedzi

Nie nie masz czego się bać. Jeżeli nie masz problemów ze stulejką to smiało możesz czynić swoje "wariacje" Wink

A wracając do mojego problemu. Razz To ciągle szukam czegoś takiego co da mi wspaniały efekt czyli coś co przybliża do seksu. Ale nie chodzi mi wciąż o to żeby miec kobiete do tego bo właśnie chodzi o to żebym sam dla siebie znalazł to coś, tą technike Wink
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mój osobisty rekord to 9 razy w ciągu jednego dnia:D wiecej nie patrafie choć by nie wiem co:D
Powrót do góry
romantyk1980

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 1:35 pm    Temat postu: Re: Masturbacja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masturbator napisał:
Witam wszystkich. Mam pytanie. Mastubuję sie bardzo często i słyszałem że mogą być po tym problemy z płodnością. Obumarłe plemniki w spermie. Czy są jakieś dolegliwości, ew. zagrożenia wynikające z masturbowania się??? Jestem młodym chłopakiem i sprawa płodności jest dla mnie bardzo ważna Smile

Jam ma prawie 28 lat,a masturbuję się od 13-tego roku życia,czyli już 15 lat i kiedyś robiłem to 5-6 razy dziennie,teraz robię to różnie,ale 2 razy na pewno,czasem częściej.I jestem od tego uzależniony.Tylko masturbacja sprawiam i przyjemność,przy kobiecie,która się trafia u mnie średnio raz na rok,to nie czuję nic.Myślę,że będę się onanizował do końca życia,nawet jako starszy siwy pan.Skoro nie mam z kim,a mam potrzeby,to jak to zrobić inaczej?Tylko tak.Zresztą,jak już będę siwym dziadkiem,to pewnie zdąży mi odpaść ,albo skurczy się tak mocno ,że nie będę mógł go nawet w rękę wziąć.Już teraz muszę to robić (zanim mi stanie) dwoma palcami,a co będzie za 20 lat? Pewnie mi odpadnie,albo tak się skurczy,że dwoma palcami będzie ciężko.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3