Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kotek20
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 6:12 pm Temat postu: |
|
|
hmm zchudlam moze ze dwa trzy kg w ciagu dwoch tygodni waze 66kg przy wzroscie 170cm nie bralam ostatnio zadnych antybitykow w sumie mialam kilka dni stresowych a zapomnialał dodac ze malo godzin spie bo tak ok6godz..kurcze nie wiem czemu tak sie stalo moja siostra schudla jakies8kg w ciagu miesiaca i nie spoznial jej sie okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 6:47 pm Temat postu: |
|
|
kotek20 prawdopodobnie opoznienie jest wynikiem stresu... jesli jednak miesiaczka by sie w najblizszym czasie nei pojawila, radze udac sie do ginekologa na badania - tak na wszelki wypadek. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kotek20
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 7:15 pm Temat postu: |
|
|
dzieki poczekam jeszcze kilk dni i jak sie niepojawi to pojde do ginekologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 10:00 pm Temat postu: |
|
|
to, że jedna osoba schudła nawet 20kg i jej się okres nie spóźniał wcale nie oznacza, że innej osobie po schudnięciu 5kg się nie spóźni. poczekaj jeszcze kilka dni, choć ja tak miałam i musiałam brać duphaston na wywołanie miesiączki _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hania1233
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 7:03 pm Temat postu: |
|
|
to raczej odwrotnie- odchudzanie ma wplyw na miesiaczke. Poprzez zle odchudzanie mozesz sie doprowadzic do zaniku miesiaczki ( co jest bardzo szkodliwe) zeby tego uniknac zazywaj Reklamowanie produktów jest na forum zabronione /Mala_mi (jest specjalnie dla odchudzajacych sie) uzupelnia niedobory zelaza, ktore wystepuja podczas odchudzania i przyczyniaja sie do utraty miesiaczki. A podczas miesiaczki waga jest troszke wieksza- ok 1 kg- bo w organizmie gromadza sie plyny . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Cecylia Sztabowska
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 5:24 pm Temat postu: |
|
|
Odchudzanie pełni tu duża rolę, jeśli nie dostarczasz organizmowi składników odżywczych to właśnie może być taki efekt uboczny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|