Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
edytka
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 6:55 pm Temat postu: |
|
|
Zrobiłam test bo nie wytrzymalam- pozytywny:) Dziekuję wam za wszystko, za odpowiedz na moje pytania, duzo mi pomogłyscie, zwłaszcza mala mi:) Dziękuję :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 7:18 pm Temat postu: |
|
|
edytka na pewno temperatura podwyższona ale nie ciała ) . Tak czy inaczej masz w brzuszku fasolke i bardzo sie z tego ciesze. Pozdrawiam i gratuluję _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 8:31 pm Temat postu: |
|
|
edytka Gratuluje i nie ma za co dziękować. Cieszę się że CI się udało _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dany88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Hey
Ogólnie mamy podobny problem z dziewczyną, więc nie chciałem zakładać nowego tematu. Do rzeczy uprawialiśmy seks ona bierze tabletki antykoncepcyjne ja miałem prezerwatywę z tym, że nie raz zjechała. Dostała od tamtego czasu już 2 okresu, które były krótsze niż normalnie a obecnie miała dostać 3 z tym, że w pierwszy dzień był a później tak jak by znikł czy to jest jakiś objaw ciąży czy może tego, że miała trochę stresów związanych ze studiami oraz podróżą?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 5:32 pm Temat postu: |
|
|
Skoro bierze tabletki anty to o co chodzi? nie ma cyklu, ciaży nie będzie...I nie ma okresów tylko krwawienia z odstawienia.
A prezerwatywy do tabletek sa zbędne chyba że przyjmuje antybiotyki lub pominęła jakąś tabletkę... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dorcia2120
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 1:24 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie .... w sobote dostałam okres ( znaczy sie to bylo tylko kilka plamek krwi ) przy czym bardzo bolało mnie podbrzusze ... potem przestałam krwawic na jakies 24 godziny ... nastepnie zaczełam krwawic ale słabo .. boli mnie bardzo podbrzusze i wydzielam dużo sluzu . czy moge być w ciąży?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 2:17 pm Temat postu: |
|
|
dorcia2120 jakieś szczegóły?? kiedy był stosunek, zabezpieczony czy nie, jak długie masz cykle itp _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dorcia2120
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 4:11 pm Temat postu: |
|
|
kochamy sie co tydzien . nie zawsze sie zabezpieczamy. cykla 28 dni znaczy sie normalny . mam regularne okresy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 10:01 pm Temat postu: |
|
|
dorcia2120 - ciąża w Twoim przypadku jak najbardziej możliwa, zrób test. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Leyla
|
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 12:49 am Temat postu: a moj problem to.. |
|
|
w sumie dziwne to wszystko bo kochalam sie z facetem z 4 na 5 lipca troszke alkoholu bylo i niewiem czy sie do mnie spuscil bo tak to sie nazywa prawda:)mialam kilka dni przed okres pozniej tez mialam normalnie az do teraz i w tym miesiacu mi sie spoznia choc zawsze mialam okres regularnie a na dodatek bola mnie piersi i mam dziwne odczucia w brzuchu tak jakby mi sie cos ruszalo no i niewiem czy to ciaza??odpiszcie prosze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|