Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 10:00 am Temat postu: |
|
|
kasiakk nmzc :] ale nie denerwuj sie, teraz dzidzia jest najwazniejsza... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiakkk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 10:04 am Temat postu: |
|
|
rozumiem ale za wesoło to nie jest... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 10:14 am Temat postu: |
|
|
kasiakkk przytoczylas tylko jedna sytuacja a mozesz powiedziec cos wiecej ... kiedy ci bylo jeszcze przykro. Nam mogloby to pozwolic bardziej przyblizyc twoja sytuacje a tobie moze bylo by lzej jak bys zwerbalizowala problemy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 2:24 pm Temat postu: |
|
|
kasiu to na prawde ciezka sytuacja, tymbardziej ze przeciez juz twoj facec jest na tyle dorosly zeby zaczol myslec o ustatkowaniu... trzymam kciuki zeby bylo dobrze :*
a rozmawialas z nim o tym?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiakkk
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 7:45 pm Temat postu: |
|
|
no wiec tak.....nie dlugo jego brat bierze cywilny i oczywiscie ja z nim nie pójde.....a dlaczego to juz wiecie,,,,,,ostatnio miał impreze jest komendantem strazy...itd chciałam przyjechac alle stwierdził ze lepiej nie!!! ogólnie jest huu....nigdzie nie wychodzimy nigdzie mnie nie zabiera rozmawiałam z nim otym ale on nie widzi zadnego problemu. jedno wiem napewno to nie jest człowiek z którym bede dzielic zycie a dziecko to nie koniec swiata nie jest niczemu winne. czekam do porodu i wtedy zobaczymy chociaz nie wim czy wytrzymam tak dłuzej bo czasami mysle ze lepiej by mi było teraz samej bo byc z kims a nie móc na niego liczyc to bez sensu.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 7:47 pm Temat postu: |
|
|
matko to smutne co piszesz jak on moze tak wogole postepowac..jak moze nie cieszyc sie z dziecka? moze nie zaplanował tego ze zostanie ojcem w wieku 25 lat ale jejuuuuuuuu zdarza sie! to wcalnie nie "szczeniacki" wiek . musi chłop isc po rozum do głowy...swoja droga szkoda ze mu nikt nie zasadzi takiego porzadnego kopa!!!!
nie moge uwierzyc w to ze nie interesuje go ciaza...a co z badaniami? kto za nie placi? czy chodzisz panstwowo?... z czego potem utrzymasz dziecko eh...wogole to w ktorym tygodniu jestes? dlugo do porodu? znasz płec? sorki za mase pytan ale moge o tym gadac i gadac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasiuniek
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 8:02 pm Temat postu: |
|
|
to przykre, ze masz takiego faceta... widocznie jeszcze nie dorosl do odpowiedzialnosci... i wcale chyba nie ma zamiaru... Porozmawiaj z nim szczerze, zapytaj jak sie sprawy maja, jakie ma plany co do CIebie i dziecka, niech postawi kawe na lawe i albo rybki albo pipki! Wiem, ze na pewno jest Ci przykro, jak czytasz takie rady, ale logicznie myslac, jesli on teraz nie potwierdzi, ze Cie kocha, ze chce z Wami byc na dobre i zle, ze sie Wami zajmie, to predzej czy pozniej pewnie Was zostawi... Musisz byc silna i wyjasnic z nim ta sytuacje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 8:17 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie niech ci powie co i jak a jak nie to niech spada.. kopa w tylek sorki ale na parwde sie zdenerwowalam po tym co napisalas, jak tak wogole mozna... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 10:11 pm Temat postu: |
|
|
urodzisz, to pozwij o alimenty i pozamiatane, bo nie masz skąd kasy wziąść i sobie nie poradzisz... pomyśl o dzieciaku - zostajesz sama |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 2:55 pm Temat postu: |
|
|
przykro mi ale to co piszesz jest jakas jedna wielka masakra jak facet moze byc tak glupi?! Teraz kiedy potrzebujesz milosci i ciepla to co on robi? odpycha Cie frajer. Daj sobie spokoj z nim na jakies czas. Po co bedziesz go prosic o spotkania i oto zeby sie do Ciebie przyznawal dbaj o dzidziusia swojego, 3 maj sie cieplo :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|