Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nadpotliwość stóp. Jak z tym walczyć ?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dermatologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaffka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 26, 2019 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten dezodorant do stóp jest całkiem niezły https://www.doz.pl/apteka/p136270-Enilome_E_Pro_Podology_dezodorant_do_stop_120_ml chroni przed nieprzyjemnym zapachem i jest barzo wydajny i przy tym niedrogi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
rozan

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 21, 2019 9:46 am    Temat postu: Re: Nadpotliwość stóp. Jak z tym walczyć ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdrowitka9 napisał:
Zakładam ten temat bo myślę,że nie tylko ja mam problem z tym schorzeniem i że męczy on wiele osób. Ja się z tym borykam i szczerze ? Chyba tracę już nadzieję. Nie dość, że leki i różne środki są totalnie nieskuteczne to jeszcze jakakolwiek wizyta u kogoś jest bardzo krępująca. Może macie jakieś skuteczne metody walki z tym? Jak sobie z tym radzić?

Częste mycie i talki do obuwia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dermatologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3