Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
yaska
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 28, 2016 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Batoniki są świetne, bardzo smakuje mi też spaghetti, dobrze się sprawdza jako danie do pracy, bo raz dwa jest gotowe w mikrofali i muszę przyznać, że wygląda jak normalne spaghetti tylko z mniejszą ilością makaronu, a że je sie też oczami, to dla mnie super
W tydzień straciłam juz ponad kilogram, a efekty motywują do dalszej walki, więc walczę dalej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Carletka
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2016 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Nie jestem na diecie Cambridge ale moja mama była więc czesto sięgamy po ich przepisy i produkty. Uwielbiam napój kakaowy i czesto go sobie robie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ice_Girl
|
Wysłany: Pią Wrz 09, 2016 7:39 am Temat postu: |
|
|
Jak już wspomniałam wcześniej jestem na diecie cambridge od marca i już mam całkiem ładne osiągniecie jak to powiedziała moja pani dietetyk Czuje się coraz bardziej silniejsza żeby chodzic na długie spacery, zaczełam jeździć na rowerze i chodze na aqua aerobik jest poprostu rewelacyjnie .
Ja do pracy na II śniadanko zabieram sobie z domu Napój o smaku toffi z orzechami jest pyszny
Napój o smaku toffi z orzechami
145 kcal
bogaty w witaminy i składniki mineralne
bogaty w błonnik
stanowi zbilansowany posiłek
odpowiedni dla wegetarian. Możę i WY sie do tego przekonacie, jest bardzo smaczny i dość syty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yaska
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2016 5:59 pm Temat postu: |
|
|
To na fb podawali kilka dni temu przepis, jak z tego napoju zrobić kawę mrożoną Próbowałaś? Ja sobie właśnie sączę, bo upał dzisiaj niemiłosierny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ice_Girl
|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2016 9:49 pm Temat postu: |
|
|
O bardzo dziękuje chętnie zerkne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KapitanAlfa
|
Wysłany: Czw Wrz 15, 2016 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Pisałem wcześniej, że znam tę dietę, ale że dyskusja się rozwinęła to mogę powiedzieć skąd - otóż sam na niej byłem. Miałem 30 kilogramów nadwagi, której pozbyłem się z tą dietą. Oczywiście nie było łatwo bo miałem momenty kryzysowe, mimo wszystko zawziąłem się w sobie. Zajęło mi trochę ponad pół roku, wagę teraz utrzymuję, od czasu do czasu zamawiam sobie od nich batoniki, te które były na zdjęciach w tym wątku. Korzystam też z przepisów, które wrzucają na swoją stronę jak nie mam pomysłu na obiad, a nie chcę jeść niczego nie zdrowego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Affinka
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2016 6:45 pm Temat postu: |
|
|
Ja muszę przyznać, że zupełnie przez przypadek trafiłam na dietę Cambridge i nie żałuję. Po rozmowie z konsultantem w końcu określiłam swoje cele dietetyczne, a „dekalog szczupłej osoby” uświadomił mi jak niewiele trzeba, aby zmienić swój styl żywienia na lepszy. Gotowe produkty bardzo pomagają mi, kiedy jestem cały dzień w ruchu, ale staram się też znaleźć czas na gotowanie według przepisów ze strony. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ice_Girl
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2016 10:12 pm Temat postu: |
|
|
Na ich stronie są bardzo fajne przepisy i pomysły na obiady, kolacje. Nie dość że smaczne to jeszcze zajmują bardzo mało czasu na przygotowanie. Dla mnie to wygoda bo nie zawsze mam pomysł co zrobić, a od myślenia co i kiedy to już głowa boli czasami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Katarzyna79
|
Wysłany: Sro Mar 01, 2017 9:26 am Temat postu: |
|
|
Ja już ponad miesiąc temu stwierdziłam że pora się odchudzać . Może tragedii nie było, bo ważyłam 66 kg/170 cm, aleee i tak tu i ówdzie miałam trochę tłuszczyku. A zawsze ważyłam w okolicach 57-58 kilogramów… Ale małymi kroczkami do celu, schudłam już troszkę i dzisiaj rano na wadze miałam 62,5kg, może to nie jakiś ogromny spadek, ale cieszy Oprócz diety i ćwiczeń biorę morwa slim efekt od Doppelhertza, zmniejszający przyswajanie cukrów po posiłkach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nutka87
|
Wysłany: Pią Mar 17, 2017 7:11 pm Temat postu: |
|
|
Chyba ŻP lub ŻPP
a na poważnie, wystarczy sie nie objadać i unikać kalorycznych rzeczy, włączyć ruch do dnia codziennego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|