Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaffka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 19, 2017 12:10 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam się, nie ma diet cud, inaczej by nie było ludzi z nadwagą tylko same szczypiorki, wszystko z umiarem, ruch, jak komuuś zależy żeby podkręcić spalanie to może też tak jak ja popijać herbaty big-active, ja piję na przemian slim plus i 4xsuper slim, mniej chce mis iępo nich jeść |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Cze 27, 2017 9:49 am Temat postu: |
|
|
Nie istnieją diety cud. W sieci jest pełno tego typu porad. Jednak najlepsza dieta to dieta zbilansowana. Nie wykluczająca żadnego zdrowego dla organizmu składnika.
Dlatego też ważne jest skonsultować się z dietetykiem. Taki specjalista opracuje dal nas odpowiednią dietę oraz doradzi co zrobic aby schudnąć skutecznie. Oszczędzicie czas i pieniądze.
Niezłe są również kateringi dietetyczne:
http://www.healthyfood.waw.pl/oferta/dieta-bez-glutenu/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Strix
|
Wysłany: Pią Lip 28, 2017 12:20 am Temat postu: |
|
|
Polecam diete wegetariańską |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamillomzycki
|
Wysłany: Nie Sty 28, 2018 3:21 pm Temat postu: |
|
|
Najlepszą dietę przygotuje tobie dietetyk? On ułoży tobie odpowiednią dietę. Ja zanim przeszedłem na jakąkolwiek dietę wybrałem sie do niego i nie żałuje. Dostałem dobra dietę, parę porad a świadomość że ktoś postarał się abym miał dietę dobraną specjalnie dla mnie dała mi motywacje której trochę mi brakowało. Ja korzystałem z pomocy Pani Skoczylas. To dobry dietetyk w Krakowie. tu masz linka: https://dietetyk.pl/joanna.skoczylas |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Pon Lut 19, 2018 10:13 am Temat postu: |
|
|
Kiedyś arnold szwarceneger powiedział, że aby zrzucić nadmiarowe kilogramy należy spożywać mniej kalorii niż wynikałoby to z dziennego zapotrzebowania. I ja sie pod tym podpisuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
TomaszR
|
Wysłany: Czw Lut 22, 2018 1:16 pm Temat postu: |
|
|
Tutaj nawet nie chodzi o dietę, ale o to, aby dostarczać organizmowi tyle kalorii, ile rzeczywiście jest potrzebne. A w przypadku osób które mają problemy z nadwagą, nawet mniej kalorii niż wynikałoby to z dziennego zapotrzebowania. To wszystko w połączeniu z różnymi formami aktywności fizycznej, powinno dać porządany efekt. Nie ma co odkrywać koła na nowo. Podstawa to podejmowanie świadomych decyzji żywieniowych. A więc czytać, edukować się. Gdzie? Np tutaj: http://aktywnienaplus.pl/category/dieta/
Czy chociaż na takich forach jak Biomedical. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiniak
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 12:35 am Temat postu: |
|
|
Nie zapominajmy o regularnym piciu wody w odpowiednich ilościach. To mega ważne podczas stosowania diety i przy aktywności fizycznej. Słyszałam wiele dobrego na temat wody nasyconej wodorem, której właściwości powodują iż organizm jest oczyszczany, wspomaga ona odchudzanie i detoks. Rozważam właśnie zakup jej generatora. Znalazłam ciekawą sporo informacji na jej temat na https://wodah2.com/generator-wody-wodorowej-vs-jonizator-wody-alkalicznej/. Piliście ją może? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Angelikaa2
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2018 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Z własnego doświadczenia powiem ci że nie ma czegoś takiego jak najskuteczniejsza dieta. Wystarczy że zredukuje ilość spożywanych kalorii np do 1000 - 1200 kcal w ciągu dnia, do tego dołożysz trochę ruchu i otrzymujesz idealną diety na której będziesz chudnąć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tinny
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 31, 2018 12:06 am Temat postu: |
|
|
Dieta mało a często i koniecznie jogurt naturalny na noc. U mnie działa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zrzucbrzuch
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2019 12:51 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem gotowy plan dietetyczny to najlepsze rozwiązanie. Ja polecam z czystym sumieniem fabrykę siły. Mnie udało się schudnąć 7 kg i wyrzeźbić mięśnie. Nie jest to żadna ściema wszystko opisałem na blogu. Dodatkowo ostatnio robiłem wywiad z Przemkiem, któremu udało się schudnąć kilkanaście kilogramów dzięki Fabryce. Cały wywiad wraz ze zdjęciami znajdiecie tutaj - http://zrzucbrzuch.com/2019/01/metamorfoza-z-fabryki-sily-opinia-i-historia-przemka/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|