Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Naraya - zbiorczy

Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wiesiu15

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 9:49 pm    Temat postu: Naraya - zbiorczy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko małe . lekarz dał jej recepte na tabletki anty , chodzi mi o to ze dostała polski zamiennik yasminelli i czy to bedzie trzeba wytestowac przez peierwszy tydzien żeby nie było jakichś skutków takich jak wymioty czy biegunka ?

[color]Posty wydzieliłam i utworzyłam odpowiedni temat / nowicjuszka[/color]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba jak kazda tabletka anty. jesli pojawia sie wymioty i biegunka tzn ze nie "pasuje" dla organizmu i trzeba zmienic na inne

Powrót do góry
wiesiu15

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

znaczy to jest tak te tabletki yasminelle i naraya to sa o identycznym składzie tylko te polskie są o 15 zł tańsze . dziś wzięła pierwsza i czy mamy sie do teg o zabezpieczyc dodatkowo ?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lis 04, 2010 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie. To jest tylko Polski zamiennik. Jedyna różnica w cenie. Działanie pozostaje takie samo...
wiesiu15

PostWysłany: Pią Lis 05, 2010 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli co jakies dodatkowe zabezpieczenie ?? mamy zastosować ??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lis 05, 2010 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka napisał:
Jedyna różnica w cenie. Działanie pozostaje takie samo

nie rozumiesz co napisała? działanie pozostaje takie samo wiec nie ma potrzeby dodatkowego zabezpieczenia...

ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee Neutral

Powrót do góry
wiesiu15

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 9:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze pytam aby się upewnić dziękuje :*
Powrót do góry
dziewczyna w potrzebie

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko . Lekarz przepisał mi tabletki anty yasminelle ale juz na drugiej recepcie zamiennik naraya ten sam skład . po yasminelly dostałam 4 dnia okres, przerwa trwała 7 dni 8 wzięłam pierwsza tabletkę juz z opakowania o nazwie naraya . pytanie moje brzmi czyw tych 7 dniach co mam spodziewać się okresu jestem zabezpieczona i czy z pierwsza tabletka 8 dnia moge uprawiać sex bez zabezpieczenia ? czy trzeba sie jakos dodakowo zabezpieczać

Posty wydzieliłam i przyłączyłam do pokrewnego tematu. Zapoznaj się z REGULAMINEM Forum / nowicjuszka
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestes chroniona juz od 1 tabletki.w trakcie przerwy rowniez.tylko przestrzegaj stalych godzin jej zazywania Mr. Green

Powrót do góry
dziewczyna w potrzebie

PostWysłany: Wto Lis 09, 2010 7:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo taka sprawa 8 dnia wzięłam tabletke z drugiego opakowania był to czwartek a w piatek wzięłam 2 i w tym dniu juz kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia (konczył we mnie ). wszystko bedzie ok ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3