Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 8:24 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | dziewczyna w potrzebie napisał: | chodzi mi o to czy przy drugim opakowaniu przy pierwszej tabletce jest sie juz zabezpieczonym |
raczej tak. tak jak gumka nie da 100% pewnosci to i tabsy tak samo. teoretycznie powinnas byc zabezpieczona |
logiczne, że się jest zabezpieczonym... przecież to już drugie opakowanie... gdyby tak nie było to po co te pierwsze?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 9:38 am Temat postu: |
|
|
wiesiu15, a przeczytałeś ulotkę ? albo dziewczyna ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 11:36 am Temat postu: |
|
|
plus chyba nikt z autorow postow powyzej nie czytał ulotek..to po co one sa?!
Nastja teoretycznie powinna byc zabezpieczona ale tak samo jak gumka jakis tam % zawsze istnieje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 6:45 pm Temat postu: |
|
|
wind, zgodzę się z Tobą, połowa Polaków chyba nie czyta ulotek, a potem są pretensje do lekarza i że w aptece nie powiedzieli (jakie są skutki uboczne itp.) .. a to wszystko jak byk pisze w ulotkach i nawet w programach telewizyjnych reklamujących leki mówią: "przed użyciem zapoznaj .. " _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziewczyna w potrzebie
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 9:31 am Temat postu: |
|
|
ja sie zapoznałam pisze "mogą wystąpić bóle głowy ,wymioty , biegunka ,nudności . Ale ja pytam czy jestem już zabezpieczona juz od pierwszej tabletki z drugiego opakowania i odp mi w koncu z sensem czy jestem czy nie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Przecież od samego początku Ci piszemy że jesteś zabezpieczona...Jakiej odpowiedzi oczekujesz jeszcze? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziewczyna w potrzebie
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 2:39 pm Temat postu: |
|
|
to mi wystarczy tylko chciałam jasno abyś to napisała |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Wielokrotnie było to jasno napisane ... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asik912
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 10:17 am Temat postu: |
|
|
witam.
mam pytanko. zaczelam brac tabletki Naraya w pierwszy dzien okresu(nigdy innych nie brałam) mineło juz 19 dni i koncze pierwsze opakowanie a mam dalej okres;/ czy to jest normalne przy pierwszym opakowaniu czy powinnm isc z tym do lekarza?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 1:19 pm Temat postu: |
|
|
Należy iść do lekarza...Żadne krwawienie nie powinno trwać tak długo, bo może doprowadzić do anemii.Prawdopodobnie należy zmienić preparat. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|